BİRLİKTE GÜÇLÜ OLMAK

Adıyamanlılar vakfı Adıyaman şube başkanı Av. M. Nedim Taylan toplantının gündeminin “Birlikte Güçlü Olmak” isimli panel olduğunu belirterek, “İstanbul’dan gelen çok değerli genel başkanımız ve bir önceki dönem vakıf  başkanımızla birlikte deprem bölgesi olan Samsat ilçemizi ziyaret ettik. Valimiz, kaymakamımız ve diğer kurum ile kuruluş temsilcileri ile bir araya geldik. Vakıf olarak ne yapabilirizi sorduk ve gelişmelerle ilgili son bilgileri aldık. Sayın valimiz ve diğer yetkililere de katkı sunabileceğimizi belirterek depremzedelerle sohbet edip sorunlarını not aldık. Çok şükür devletimiz tüm ekipleri ile her türlü yardımı yapmış ve yapmaya devam ediyor” diyerek panel ile ilgili alınan karar ve programla ilgili detayları paylaştı.

Adıyamanlılar vakfı bir önceki dönem başkanı Ömer Özkartal ise Samsat ilçesinde yaşanan depremin zararlarını vakıf olarak yapacakları yardımlarla sarmaya çalışacaklarını belirterek, “Biz dünyanın dört bir yanına yardımlar gönderiyor ve dualar ediyoruz. Muhakkak ki kendi topraklarımızda yaşanan bu afetinde yaralarını sarmak için elimizden geleni yapacağız. Gündemimizde olan önemli konulardan biride her yıl yaptığımız sempozyum, konferans ve paneller. Bu yıl 1 yada 2 Nisan tarihinde yapmayı planladığımız panelin konusu ise “Birlikte Güçlü Olmak” olacaktır. Bu panele çok önemli konuşmacıları davet ederek önemli ve faydalı bir etkinliğe imza atmış olacağız” diyerek konu hassas ve önemli konuşmacılar ise Türkiye’de önemli tanınmış kişiler olacak dedi.

Adıyamanlılar vakfı Genel başkanı Ramazan Aksoy ise vakfımızın üstlendiği misyon ve ilerlediği yol Türkiye’de birliği, dirliği ve maneviyatı ön plana çıkarmaktadır. Bizler her geçen yıl hizmet çıtamızı daha yukarılara çıkarmak zorundayız. Ne kadar çok kişiye ne kadar fazla topluluğa ulaşıp faydalı olabilirsek bununla yetinmemeli hedefi daha da ileriye taşımalıyız. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz sempozyum ve etkinlikler büyük ses getirdi ve hedeflerimize ulaşmamızı sağladı. İnanıyor ve biliyorum ki Nisan ayında yapacağımız bu panel ’de büyük ve kutludur. Adıyaman Valiliği, Adıyaman belediyesi, Adıyaman Üniversitesi, İpekyolu kalkınma ajansı, Ticaret ve sanayi odası ortağımız tüm STK’lar paydaşımızdır. Amaç Birliktelik ise, amaç büyük ve Güçlü Türkiye ise “Birlikte Güçlü Olmak” paneli bu yolda atılmış adımlardan bir tanesidir” diyerek tüm halkımızı davet bu önemli panele ediyoruz dedi.

Yapılan açıklamalar ve fikir alış verişlerinden sonra Kutsal topraklara gidip Umre ziyareti gerçekleştiren Aksoy ve Özkartal’ın Hurma ve zemzem ikramı yapıldı.