ADIYAMANLILAR VAKFI NİSAN AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Adıyamanlılar Vakfı Nisan ayı genişletilmiş yönetim kurulunu büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Vakıf Başkanı Ramazan Aksoy başkanlığında toplanan toplantıda bu yıl Adıyaman’da 1 Nisan’da gerçekleştirilen “Birlikte Güçlü Olmak” paneli, İstanbul’da yapılması düşünülen aile şirketi ile alakalı panel ve komisyon çalışmaları başta olmak üzere birçok önemli konular masaya yatırıldı.

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli heyet üyelerinden Ömer Özkartal, Mahmut Göksu, Mustafa Karlı, Hasan Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, vakıf hizmetlerinin Allah katında büyük bir değeri olduğunu ve bu sorumluluk duygusuyla işe sarılan bütün vakıf yöneticilerine teşekkür ederek söze başladı.

Aksoy, “Bu yıl daha evvel iki yılda bir Adıyaman’da gerçekleştirdiğimiz sempozyum yerine bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz panelin anlam itibariyle arzu ettiğimiz hedefe ulaştığımıza inanıyorum. Bu konuda katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Vakıf olarak bundan sonraki en önemli hedeflerimizden biri de İstanbul’da Aile şirketi ile ilgili düzenleyeceğimiz panel olacaktır. Bu konu anlam ve önem itibariyle hepimizi yakinen ilgilendiren bir konudur. Bu anlamda yapacağımız panel ile ilgili çalışmalara şimdiden başlayacağız. Vakıf hizmeti demek insanlığa hizmet etmek demektir. Mademki söz konusu millet ise veya insanlığa hizmet ise bu şuurla mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. İşadamı arkadaşlarımdan ricam kendi işine sarıldıkları kadar veya zaman ayırdıkları kadar vakıf işine de en az kendi işi gibi sarılmasını ve zaman ayırmaları ile çok daha farklı hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı sonrasında “Biz bir aileyiz” projesi ile alakalı hamiler kendi grubundaki öğrencilerle toplantı yaparak, vakfın geleceği ile ilgili konular üzerinde müzakereler yapıldı.

Haber: Abdulkerim SONKAYA