AK Partinin Çekirdek Kadrosunda Yer Alan Ömer Özkartal, Adıyamanlıların Gururu Oldu

AK Parti'nin yeni yönetim kadrosunda Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi olarak yer alan Adıyamanlılar Vakfı bir önceki dönem başkanı ve Kurucu Üyesi Ömer Özkartal, gelinen konum itibariyle Adıyamanlıların gururu oldu. T

ürk siyasetenin tarihi ve içeriği açısından son derece önemli olan AK Parti Genel Merkez ve Genel Başkanı belirleyen Dünya lideri gibi bir liderin çekirdek kadrosunda adının olmasından duyduğu memnuniyetini dile getiren Adıyamanlılar Vakfı bir önceki dönem başkanı ve Kurucu Üyesi Ömer Özkartal, “16 Nisan Referandumdan sonra Türkiye yeni bir döneme girmiştir. Bölgesinde lider, dünya da ise söz sahibi olabilme adına Türkiye’nin kaderini yeniden teşhis edecek olan yeni sürecin ülkemiz için ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yol alacağımız bu önemli yolculukta Allah menzilimize ulaştırmayı nasip etsin. Bundan böyle geçmişte olduğu gibi çok daha fazla gayret göstermek, bize inananları ve güvenenlere mahçup etmemek için yoğun çaba sarf edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA