ADIYAMANLILAR VAKFI İFTAR HAZIRLIKALARINA BAŞLADI

Adıyamanlılar Vakfı, 28 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan 21. Geleneksel iftar yemeği için hazırlıklarını sürdürüyor.

İftar programına sayılı günler kala Adıyamanlılar Vakfı Genel başkanı Ramazan Aksoy başkanlığında toplanan İftar Komisyonu, ilk kez bu yıl gerçekleştirecek olan iftar programında yıllardır süre gelen protokol geleneğini ortadan kaldırma kararı aldı. Toplantıda ayrıca iftar menüsü belirlenmekle komisyonda görev alan yöneticilerin misafir karşılanma hususu başta olmak üzere görevlerini en iyi şekilde yerine getirilmesini ve bu konuda büyük hassasiyet gösterilmesi istendi.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy, “Her yıl Ramazan ayının ilk Pazar günü olan iftar geleneğimizi bu yılda sürdüreceğiz. İftar yemeği her sene olduğu gibi yine vakfımızın çok amaçlı salonunda verilecektir. Ayrıca iftara katılacak olan milletvekillerimiz, bürokratlarımız ve siyasetçilerimiz hemşerileriyle aynı masada iftar etmelerini sağlamak için yıllardır süre gelen protokol geleneğini ortadan kaldırma kararı aldık. Geçmiş senelerde olduğu gibi bu yılda iftar programımıza bütün hemşerilerimiz davetlidirler. Senede bir kez de olsa Ramazan ayı gibi mübarek bir ayda İstanbul’daki Adıyamanlı hemşerilerimizle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Abdulkerim SONKAYA