Adıyamanlılar Vakfı Standı Ziyaretçi Akınına Uğruyor

Bağcılar belediyesinin her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı dolaysıyla Kirazlı Metro istasyonunda Adıyamanlılar Vakfına tahsis ettiği standı her akşam siyasetten bürokrasiye, sanat dünyasından, basın camiasına kadar çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği mekan haline geldi.

Adıyamanlılar Vakfı Başkan yardımcısı Cuma Durak ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Oruç’un yoğun çabalarıyla açılan ve Vakfın Gençlik Komisyonu Başkanı Cumali Doğan'ın sorumluluğunda çalışmaların yürütüldüğü Adıyamanlılar vakfı standında görevli olarak Vakfın bursiyer öğrencileri görev yapmaktadır.

Her akşam Adıyaman'ın yöre sanatçıların türküleriyle renkli görüntülerin yaşandığı Adıyamanlılar Vakfı standında ziyaretçilere damak tadının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan çiğköfte ile birlikte Şah-Osmanlı kahvesi ve çay ikram ediliyor.

Haber: Abdulkerim SONKAYA