İSTANBUL İÇİN BURS MÜLAKAT TARİHLERİ

İstanbuldaki Üniversitelerde okuyan öğrencilerimiz için Mülakat Tarihleri aşağıda açıklanmıştır. Adıyaman Üniversitesinde veya Ankarada okuyan öğrencilerimizin mülakat tarihleri ise daha sonra sitemizde açıklanacaktır.

İstanbuldaki burs mülakatları vakfımızın genel merkezinde aşağıda belirtilen tarihlerde saat 8.00-18.00 arasında yapılacaktır. Toplam 4 gün mülakat yapılacak olup, soyadı sırasında göre aşağıda yapılan sıralamaya riayet ederek mülakata geliniz. Yeni bursiyerlerimizin mülakata gelirken aşağıda yazılı olan evrakları yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Eski bursiyerlerimizden mülakata gelen öğrencilerimiz ise daha önce başarı belgelerini vakfımıza teslim etmemişlerse yanlarında başarı belgelerini bulundurmaları gerektedir.

İstanbul’daki Üniversitelerde okuyan ve vakfımızın web sayfasından burs başvurusunda bulunan öğrenciler aşağıdaki takvime göre mülakata geleceklerdir. Burs Mülakatları 27-28 ve 29 Ekim ile 4 Kasım 2018 tarihlerinde saat 8.00-18.00 arası Vakfımızın Bağcılardaki Genel Merkezinde Yapılacaktır. Yeni Başvuruda bulunan öğrencilerimiz Aşağıda yer alan evraklar ile beraber mülakata geleceklerdir. Geçen yıl vakfımızdan burs almış öğrencilerden Mülakata gelmesi gerekenler 27 Ekimde mülakata gelecektir.

Yeni burs başvurusunda bulunanlar için ayrı ayrı 3 mülakat günü belirlenmiştir. Mecburi sebeplerden dolayı aşağıda belirtilen takvimde mülakata gelemeyeceklerin vakfımızı arayarak bilgi vermeleri ve mülakat gününü değiştirmeleri gerekmektedir.

Mülakat Yeri: Adıyamanlılar Vakfı, Göztepe Mahallesi Mahmut Bey Yolu Orhangazi Cad. No:16 BAĞCILAR/İSTANBUL (Ulaşım: Aksaray-Esenler-Başakşehir metrosu Mahmutbey istasyonu; Bakırköy-Göztepe Otobüsleri; Beyazıt Göztepe Otobüsleri),

Mülakat Saati: 8.00-18.00

Mülakat Takvimi

Geçen sene vakfımızdan burs almamış ve bu sene internet sitesinde burs başvurusunda bulunmuş tüm öğrencilerimiz yeni başvuru kategorisindedir. Yeni başvuruda bulunmuş tüm öğrencilerimizin mülakata gelmeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin mülakata gelirken yanlarında aşağıdaki evraklarları bulundurmaları gerekmektedir.

Eski Bursiyerimiz: 27 Ekim 2018, CUMARTESİ (AYRICA VAKFIMIZA TRANSKRİPTİNİ HALEN GETİRMEMİŞ TÜM BURSİYERLERİMİZ)

Soyadı A-B-C-Ç-D-E-F-G-Ğ-H ile Başlayan Yeni Bursiyer Adaylarımız: 28 Ekim 2018, PAZAR

Soyadı I-İ-J-K-L-M-N-O-Ö ile Başlayan Yeni Bursiyer Adaylarımız: 29 Ekim 2018, PAZARTESİ

Soyadı P-R-S-Ş-T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Yeni Bursiyer Adaylarımız:  4 Kasım  2018, PAZAR

Yeni Bursiyer adaylarımızın aşağıda yer alan evrakları mülakat sırasında yanlarında getirmeleri ve mülakat komisyonuna vermeleri gerekmektedir.

1- Öğrenci belgesi

2-Transkript belgesi (üniversiteyi yeni kazananlar hariç)

3-ÖSYM sınav sonuç belgesi fotokopisi, (üniversiteyi yeni kazananlar)

4- Aile nüfus kayıt örneği,

5- Kardeş veya kardeşlerinizin öğrenci belgesi, (Dershaneye giden öğrenci içinde dershaneden belge alınacaktır.)

6- 1 Adet Fotoğraf(Mülakat sırasında fotoğraf vermeyenler getireceklerdir.)

7- Aşağıda, durumunuza uygun olan seçenekte istenilen belge; (Velisinin Gelir Durumunu Gösteren Belge)

a)Velisi SSK veya Emekli Sandığına kayıtlı çalışıyor veya emekli (Emekli Sandığı-SSK-Bağ-kur) ise velisinin maaş bordrosu,

b)Velisi Bağ-Kura kayıtlı esnaf olanlar velilerinin işyerinin 2015 yılına ait vergi levhası fotokopisi, Çiftçilik bağ-kuru olanlar çiftçilik belgesi fotokopisi,

c)Velisi yeşil kartlı(GSS-0) olanlar, velisinin yeşil kartının(GSS-0) fotoğraflı sayfa ve arka sayfanın fotokopisi, (sgk web adresinden de çıktı alınabilir)