Adıyamanlılar Vakfı Burs Mülakatlarına Başladı

...

Burs mülakatına Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ile birlikte Vakfın bazı başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları katıldı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı burs komisyonundan sorumlu Başkan yardımcısı Mehmet Yalçın, bu yıl Vakfımızdan burs almak için İstanbul’da Bin 400, Adıyaman da ise 600 kişi olmak üzere toplam 2 bin kişinin müracaat eğenini belirtti. Yalçın, “Geçen yıl 1001 kişiye verdiğimiz burs sayısını bu yıl bin 200 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz. Sezonun ilk bursumuzu ise her yıl olduğu gibi bu yıl da yine kasım ayı içerisinde vereceğiz” şeklinde konuştu.

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ramazan Aksoy ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Vakıf olarak hayırsever işadamlarımızın katkılarıyla eğitim alanındaki başarı çıtamızı her geçen gün artarak devam ediyoruz. Geçen yıl 1001 kişiye verdiğimiz burs sayısın bu yıl burs komisyonu olarak bin 200 kişiye verilmesi kararlaştırıldı. Bütün bu çalışmaların yürütülmesinde emeği geçen başta burs komisyonundan sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Oruç, olmak üzere burs mülakatına katılarak büyük hassasiyet gösteren vakfımızın değerli başkan yardımcılarına, yönetim kurulu üyelerine ve komisyon başkanlarını teşekkürlerimi sunuyorum. Yıllardır yardımlarını bir an olsun bizden esirgemeyen Adıyamanlı değerli işadamlarımıza da katkılarından ötürü şükranlarımı arz ediyorum” diyerek, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı için başarı dileklerini arz etti.

Haber: Abdulkerim SONKAYA