ADIYAMANLILAR VAKFI BU YIL ALANYA DA TOPLANIYOR

...

Her yılın sonunda yıl içerisinde yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili konuları masaya yatırmak için Türkiye’nin farklı bir ilde toplanan Adıyamanlılar Vakfı’nın bu yılki istişare toplantısının adresi Alanya’daki Wome Deluxe oteli olduğu belirtildi.

10-12 Kasım tarihlerinde Alanya’da yapılacak olan istişare toplantısı öncesinde Vakfın Mütevelli heyet üyesi ve bir önceki dönem başkanı Ömer Özkartal başkanlığında bazı vakıf başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları Vakıfta bir araya gelerek, Alanya’daki toplantıda ele alınacak konuları masaya yatırdılar.

Her yıl farklı bir elde ve farklı mekânlarda bir araya gelerek düzenlediğimiz geleneksel yıllık istişare toplantısı vakfın geleceği açısından son derece büyük bir önem taşıdığını söyleyen Ömer Özkartal, “Kurumsal çalışmalarda ekip ruhunun ne denli önemli olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. İşte, bu tür istişare toplantıların faydası bana göre bir aile ortamı çerçevesinde kendi kendimizi senede bir kez de olsa çekaptan geçirme imkanı buluyoruz. Eksiklerimizi ve fazlalıklarımızın farkında olup, mümkün olduğu kadar eksikliklerimizi minimum seviyesine düşürmektir. Bunu yapmadığımız müddetçe geleceğe yönelik hedefe ulaşmak biraz zordur. Bunun için Vakıf olarak parlak bir gelecek hayal ediyorsak ve daha geniş alanda insanlarımıza hizmet etmek istiyorsak hiç kuşkusuz bu tür istişare toplantılara büyük önem vermemiz lazım” diyerek, 7. Geleneksel istişare toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Vakfın Mütevelli heyet üyesi Ömer Özkartal başkanlığında toplanan toplantıya vakıf başkan vekili Abuzer Korkmaz, başkan yardımcısı Av. Abdurrahman Dursun, yönetim kurulu üyelerinden Ahmet Melik, Ahmet Akay, Hasan Demir, Komisyon Başkanlarından Cumali Doğan, Vakfın Genel Müdürü İzzet Demirbay ve İdari Koordinatör Osman Kılıç katıldı.

Haber: Abdulkerim SONKAYA

— Ahmet Akay ile birlikte.