2018’İN İLK ÖĞRENCİ BULUŞMALARI VE “BİZ BİR AİLEYİZ” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Adıyamanlılar Vakfı Ocak ayı olağan yönetim kurulu toplantısı ve öğrenci buluşması gerçekleştirildi.
Adıyamanlılar Vakfı’nın Bağcılar’daki genel merkezinde ilk olarak olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
2018’in ilk toplantısına Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ramazan Aksoy, vakfın mütevelli üyeleri,vakfın başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları katıldı.
Toplantıda, devam eden ve yapılması planlanan projeler ele alındı.
2018’in ilk öğrenci buluşmaları da gerçekleştirildi.
Öğrenci buluşmasına bursiyerler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Sezonun üçüncü, yılın ilk öğrenci buluşmalarında, 2015 yılında bursiyer öğrencilere yönelik başlatılan “Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında olan hami konumundaki vakıf yöneticileri, ayrı ayrı gruplar hâlinde öğrencilerle bir araya gelerek toplantı yaptı.
Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyeleri, “Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında öğrencilerle gruplar halinde bir araya geldi.
Toplantıda, Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyeleri, öğrencilerle karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.
Bursiyerler, toplantıya yoğun ilgi gösterdi.
Öğrenciler, ayrıca mesleki grup çalışması kapsamında, alanında uzmanlaşmış yönetici ve mütevelli heyeti üyeleriyle bir araya geldi. Mesleki grup çalışmasında, mütevelli heyeti üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, bursiyer öğrencilerle mesleki bilgi ve deneyimlerini paylaştı.
Haber: Yusuf Atlıhan