ABDURRAHMAN DURSUN, SULTANGAZİ’DE ADIYAMAN’IN GURURU OLDU

.ABDURRAHMAN DURSUN, SULTANGAZİ’DE ADIYAMAN’IN GURURU OLDU
Adıyamanlı siyasetçiler, siyaset arenasının her kademesinde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeliğini başarılı ile yürüten Adıyaman Dernekler Federasyonu (ADIFED) Başkanı ve Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcısı Avukat Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi ilçe başkanlığı için aday gösterildi.
Dursun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile 30 Mart’ta yapılacak kongrede tek aday olacak.
   Karakteri, duruşu ve mütevazı kişiliği ile her kesimden Adıyamanlı hemşehrilerinin büyük takdirini kazanan Dursun, Adıyamanlıların yoğun olarak yaşadığı Sultangazi’de siyasetteki başarısını devam ettirecek.
   Görevi devralacak olan Abdurrahman Dursun’a Adıyamanlı hemşehrileri de büyük destek verdi.
2006 yılında gerçekleştirilen AK Parti İstanbul il kongresinde Ak Parti İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi olarak seçilen Dursun, 2009, 2012 ve 2015 kongrelerinde Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kuruluna seçilme başarısını gösterdi.
  İstanbul’da, AK Parti’nin A takımına girmeyi başaran Dursun, halen Adıyaman Dernekler Federasyonu başkanlığı ve Adıyamanlılar Vakfı Başkan Yardımcılığı görevlerine devam ediyor.
Haber: Yusuf Atlıhan..