ADIYAMANLILAR VAKFI, MİNİK GÖNÜLLERE KUR’AN’I NAKŞEDİYOR

Okulların tatile girmesinin ardından yaz Kuran kursu döneminin başlamasıyla, vakfın Bağcılar Göztepe mahallesinde bulunan Adıyamanlılar Vakfı Genel Merkezi’nde, Kur’an-ı Kerim’i çocuklara sevdirmek, değerler eğitimi ile birlikte faydalı, güzel ahlaklı bireyler yetiştirmek için Adıyamanlılar Vakfı’nın düzenlediği programa, minikler yoğun ilgi gösteriyor.
“İnsanların en hayırlısı Kur’an-ı Kerimi öğrenen ve öğreteninizdir” diye buyuran Peygamber Efendimizin (sav) kutsi hadislerinden yola çıkarak düzenlenen eğitim programına, 50 erkek ve kız öğrenci katılıyor.
Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili  Abuzer Korkmaz ve Başkan Yardımcısı Hasan Demir’in  destekleriyle başlayan program kapsamında, miniklere Kur'an-ı Kerim’in öğretilmesinin yanı sıra ahlaki değerler de aşılanıyor.
Kur’an eğimiyle ilgili duygularını dile getiren Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Sait Aybak, Adıyamanlılar Vakfı olarak son 6 yıldır yaz dönemlerinde Kur’an ve Kur’an ahlakıyla yetişen nesiller yetiştirmenin gayret içerisinde olduklarını söyledi.
Milli ve manevi değerlerine bağlı, Kur’an ahlakıyla yetişen öğrenciler yetiştirmek için gayret içerisinde olmaya devam edeceklerini vurgulayan Aybak, ”Her yaz döneminde olduğu gibi bu yıl da Vakfımızın Kültür merkezinde erkek ve kızlardan oluşan yaklaşık 50 minik yavrumuza hem Kur’an’ı, hem de Kur’an ahlakını benimsetiyoruz. Dersler, deneyimli eğitmenler tarafından veriliyor. ‘Beşikten mezara kadar eğitim’ düsturuyla vakıf olarak her alanda eğitime hem maddi hem manevi destek vermeye devam edeceğiz. Yıllardır bu güzel eğitim programının sürdürülmesinde büyük gayretleri olan Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili Abuzer Korkmaz ve Başkan yardımcısı Hasan Demir ile Eğitim Komisyonu Başkanı Aziz Akdoğan’a çok teşekkür ediyorum.  İfadelerini kullandı....