ADIYAMAN VALİSİ KALKANCI’DAN ANKARA ŞUBESİNDE ZİYARET

..

Vakfımızın tarihi Hamamönü semtinde bulunan Ankara Şube binasını ziyaretinde Adıyaman Valisi N.Naci Kalkancı’ya Adıyaman Belediye Başkanı F.Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri Mahmut Göksu ve Ömer Özkartal eşlik etti.

Ankara şubesi yönetim kurulu üyesi Hüseyin Duran, Hüseyin Duran, Ankara şubesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Adıyamanlılar Vakfının bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri takdir eden heyet, Vakfın Ankara’da yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ömer Özkartal,  Ankara Şubesinin Adıyaman için çok önemli olduğunu ve Ankara’da başarılı çalışmalar yapacaklarına inandığını belirtti.

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mahmut Göksu ise Ankara Şubesinin açılmasının çok önemli olduğunu belirterek vakfın daha da güçlendiğini vurguladı.

.