İSTANBUL’UN İKİ İLÇESİ ADIYAMANLILARA EMANET

.

Adıyamanlı siyasetçiler, siyaset arenasının her kademesinde başarılarına her gün yenilerini ekliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı İstanbul adayları arasında iki Adıyamanlı isim yer aldı.
Adıyaman, İstanbul'da güçlenmeye, Adıyamanlı siyasetçiler de başarılarıyla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un 2 büyük ilçesini Adıyamanlı isimlere emanet etti.
Sultangazi'den Abdurrahman Dursun'un, Esenler'den Mehmet Tevfik Göksu'nun aday olması, Adıyamanlılar arasında büyük sevinçle karşılandı .

SULTANGAZİ DURSUN'A EMANET

Erdoğan'ın açıkladığı aday listelerinde, yaklaşık bir yıldan beri AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı görevini büyük bir başarı ile yürüten Abdurrahman Dursun, Sultangazi belediye başkan adayı olarak yer aldı. Kuruluşundan beri AK Parti'den çeşitli görevlerde bulunan Dursun, 30 Mart 2018'de yapılan kongrede Sultangazi ilçe başkanlığı görevini devralmıştı. Adıyamanlıların da yoğun olarak yaşadığı Sultangazi'de kısa sürede her kesimden vatandaşın takdirini kazanan Dursun, aynı zamanda Adıyaman Dernekler Federasyonu (ADIFED) Başkanlığı ve Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürüyor.

2006 yılında gerçekleştirilen AK Parti İstanbul il kongresinde Ak Parti İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi olarak seçilen Dursun, 2009, 2012 ve 2015 kongrelerinde AK Parti İstanbul İl Yönetim Kuruluna seçilme başarısını gösterdi.

ESENLER'DE GÖKSU İLE YOLA DEVAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu ile üçüncü defa "devam" dedi.
Görev yaptığı 2 dönem boyunca yaptığı hizmetlerle Esenlerin adeta çehresini değiştiren Göksu, sadece İstanbul'un değil Türkiye'nin de en başarılı belediye başkanları arasında gösteriliyor. Göksu, daha önce defalarca "en başarılı belediye başkanı"seçilmiş, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı.

2009'daki yerel seçimlerde Esenler'den %48 gibi yüksek bir oy oranı ile seçimi kazanan Göksu, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden de oylarını yaklaşık %32 arttırarak; seçmenin % 62.7’sinin büyük teveccühü ile ikinci kez Esenler Belediye Başkanı seçildi. Esenler'i marka ilçe haline getiren Göksu'nun rekor bir oyla yeniden başkanlığa seçilmesi bekleniyor.

..