ADIYAMANLILAR VAKFI’NDAN ÇAĞRICI, GÖKSU VE DURSUN'A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

.

ADIYAMANLILAR VAKFI’NDAN ÇAĞRICI, GÖKSU VE DURSUN'A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ…

Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Sait Aybak, mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı M. Tevfik Göksu, Bağcılar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Lokman Çağrıcı ile Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Dursun'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
Başkan Aybak ve beraberindekiler, Göksu,Çağrıcı ve Dursun'u makamlarında ziyaret etti, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan her üç isme de başarı dileklerini iletti.
Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, ziyarette yaptığı konuşmada, Esenler'de M.Tevfik Göksu'ya, Bağcılar'da Lokman Çağrıcı'ya, Sultangazi'de Abdurrahman Dursun'a başarılar diledi.
3. defa Esenlerden Belediye Başkanı adayı olma başarısını gösteren Mehmet Tevfik Göksu ise, ziyaretlerden dolayı Aybak ve beraberindekilere teşekkür etti.
Gelecek dönemde yapılması planlanan projeleri anlatan Göksu, desteklerinden dolayı tüm Adıyamanlı hemşerilerine teşekkür etti.
AK Parti Sultangazi Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Dursun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sultangazi'de hemen her kesimin teveccühü ile karşılaştıklarını belirten Dursun, “Sultangazi de ikamet eden Adıyamanlı hemşerilerimizin teveccühü ise beni ziyadesiyle memnun ediyor. İnşallah 31 Mart yerel seçiminde Allah’ın izni ile beklenenden daha fazla oy alarak, bu önemli sınavı başarıyla vereceğinden inancımız tamdır." ifadelerini kullandı.
Bir dönem daha Bağcılar'dan aday olan Lokman Çağrıcı da ziyaretten dolayı Aybak ve Adıyamanlılar Vakfı'na teşekkür etti
Ziyaretlerde karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretlere, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Komisyon Başkanları katıldı.

..