TURANLI, ADIYAMANLILAR VAKFI’NDA PROJELERİNİ ANLATTI

..Turanlı, İstanbul ziyareti sırasında Adıyamanlılar Vakfı’nı ziyaret ederek, Vakıf Başkanı Sait Aybak Başkan yardımcılarımız Mehmet Yalçın, Ahmet Akay Yönetim Kurulu üyesi Nazif Demir hazır bulundu.
Turanlıyı, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, vakfın çalışmaları hakkında Turanlı’ya bilgi verdi, ziyaretinde dolayı teşekkür etti.
Saadet Partisi Kâhta Belediye Başkan Adayı Yusuf Turanlı ise, seçilmesi halinde Kâhta’da yapmayı planladığı projeler hakkında bilgi verdi.
Daha önce yapımına başlanan projeleri bitirme sözü veren Turanlı, özellikle ilçenin alt yapı ve çevre düzenlemelerine önem vereceklerini dile getirdi.
Turanlı, ”Yapacağımız projelerle ilçemizi daha müreffeh ve yaşanabilir bir çehreye kavuşturacağız.” dedi.
Turanlı, misafirperverliğinden dolayı Aybak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Ziyarette, karşılıklı görüş alış verişinde bulunu.