ADIYAMANLILAR VAKFI ŞUBAT AYI “ÖĞRENCİ BULUŞMALARI” YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Adıyamanlılar Vakfı’nın Bağcılar’daki genel merkezinde ilk olarak olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, vakfın mütevelli üyeleri, vakfın başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları katıldı.
Toplantıda, devam eden ve yapılması planlanan projeler ele alındı.
Her ay geleneksel olarak düzenlenen öğrenci buluşmalarında, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Mustafa Talha Gönüllü, “Yeni yılın yeni panoraması” başlıklı,  Adıyaman Üniversitesi’nin çalışmalarının yer aldığı bir sunum yaptı.
Kariyer Günleri kapsamında ise alanında kendini kanıtlamış uzmanlar, öğrencilerle buluşarak bilgi ve deneyimlerini paylaşmaya devam ediyor.
Mesleki Kariyer Programı kapsamında, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Metin Akbaş, Savcı Ercan Yalçınkaya, İş insanı Servet Samsama ile Büyükçekmece eski Müftüsü Mehmet Narin öğrencilere kendi alanlarında bilgi ve tecrübelerini aktardı.
Toplantının sonu karşılıklı soru-cevap şeklinde geçti. Seminere katılan öğrenciler, tüm konuşmacılara teşekkür etti....