BAŞKAN TURANLI, ADIYAMANLILAR VAKFI’NDA HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

.BAŞKAN TURANLI, ADIYAMANLILAR VAKFI’NDA HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU
Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, İstanbul temasları kapsamında Adıyamanlılar Vakfı’nda hemşerileri ile bir araya geldi.
Başkan Turanlı’yı vakıf genel merkezinde Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar karşıladı.
  Adıyamanlılar Vakfı önceki dönem başkanı Ramazan Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Seçim başarısından dolayı Turanlı’yı tebrik eden Aksoy,” Allah başarılarınızı daim etsin. Sayın Başkan’ın kaldığı yerden güzel hizmetlere devam edeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Kahta’mız olsun, Adıyaman'ımız olsun, 3-4 dönemdir eskiye nazaran daha iyiye gitti. Abdurrahman Toprak başladı, Yusuf başkan daha da çok ileri gitti ve şu anda hizmetler Yusuf Başkanı bekliyor inşallah. Yusuf Turanlı’nın bu döneminde de Kahta’ya yakışan çalışmalarını yapacağını hiç kimsenin de şüphesi yok, bizim de şüphemiz yok.” İfadelerini kullandı.
TURANLI: PARTİ ROZETİNİ ÇIKARIP HİZMET ROZETİNİ TAKTIK
Ev sahipliği için Adıyamanlılar Vakfı’na teşekkür eden Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise, İstanbul’daki hemşehrilerine daha çok sahip çıkarak hizmet anlayışını sürdürmek istediklerini söyledi.
Geçmişten ders çıkararak önlerine bakmak istediklerini belirten Turanlı şöyle devam etti:
“Artık geçmişi eleştirmek hiçbir zaman bize bir şey katmıyor. Geçmişte seçilen bütün arkadaşlara bize düşen teşekkür etmek, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı saygı duymak gerekiyor. Ölmüş, onlara da rahmet dilemek gerekir. Biz bu amaçla yola çıktık ve bundan şöyle sonraki söylemimiz de böyle olacak. Biz farklı bir üslup kullanmadık, herkesin sesi olmak için yola çıktık. Her dilin, her ırkın, her görüşün ve seçildiğimiz gün itibariyle dedik ki Kahta'nın belediye başkanıyız. Bir partiye mensup olabiliriz ama bundan sonra parti rozetini bir tarafa bırakıp hizmet rozetimizi taktık. Dolayısıyla herkese eşit mesafede, eşit hizmet götürmek için yola çıktık. Çok güzel hizmetlerin yapıldığına inanıyorum, bunun daha da fazla artmasını istiyoruz. Hakikaten ilimiz büyümeye, gelişmeye müsait. Baktığınız zaman doğa yapısıyla, sanayisi ile arazisi ile her şeye elverişli. Ama civar illeri kıyasladığınız zaman halen gelişimini, tamamlanmamış eksiklerimiz var. Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Malatya’ya baktığımız zaman bunlar büyükşehir. Biz Adıyaman olarak bütün şehir olmaya adanmışız. Oysaki büyükşehir olmaya müsaitiz. Yatırımcıları, dışardan nasıl getiririz onun gayretinde olmamız lazım. Bölgemizin en büyük kaynaklarından biri sanayileşme, tarım ve bunun yanında Turizm. Bundan sonraki süreçte vekillerin desteği ile merkezin de desteği ile Adıyaman’da daha güzel şeylerin yapılacağına inanıyorum. Biz eleştiri yaparak değil, hizmet noktasında birlikte olmak için yola çıktık. Milletin rozetini taktıktan sonra herkesin Belediye Başkanı ve eşit belediye başkanıyız. Her rengin, her düşüncenin ve çeşitli görüşlerin hepsini kapsayacak şekilde insanları kucaklayıp temel noktada birlikte Kahta’ya hizmet etmemiz lazım. Çünkü ‘bizim bizden gayrı dostumuz yoktur’ lafı boşuna söylenmiş bir laf değildir.”
Ziyarette, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri de söz alarak duygu ve düşüncelerini dile getirdi.
Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu...