ADIYAMANLILAR VAKFINDAN BİN AİLEYE GIDA YARDIMI

..ADIYAMANLILAR VAKFI'NDAN BİN AİLEYE GIDA YARDIMI
Adıyamanlılar Vakfı, koronavirüs sürecinde evlerinden çıkamayan İstanbul,Ankara ve Adıyaman'daki ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda kolisinden oluşan yardım dağıttı.
Adıyamanlılar Vakfı ihtiyacı olanla imkanı olan arasında köprü olmaya devam ediyor. Vakıf, koronavirüs sürecinde evlerinde kalan ihtiyaç sahibi ailelere de yardım elini uzattı. Vakfı gönüllüleri, İstanbul,Ankara ve Adıyaman'da tespit edilen ihtiyaç sahibi 1000 ailenin kapısını çaldı, Ramazan bereketini ihtiyaç sahiplerine taşıdı.
Vakfın İstanbul Bağcılar'daki genel merkezi ile Ankara ve Adıyaman şubelerinde hazırlanan, içinde kuru gıda ve bakliyat ürünleri bulunan yardım kolileri, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Komisyon Başkanları tarafından önceden tespit edilen maddi durumu yetersiz ailelere tek tek ulaştırıldı.
Vakfı gönüllüleri ile birlikte çalışmaları titizlikle sürdüklerini belirten Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, salgın hastalık nedeniyle Ramazan ayı çalışmalarını genişlettiklerini söyledi. Önceden tespit edilen, maddi durumu yetersiz ailelere bir nebze de olsa destek olmak istediklerini belirten Özkartal,"Her yıl geleneksel olarak kurduğumuz iftar soframızı koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl kuramadık. Ancak vakıf olarak biz fakir vatandaşlarımıza gittik, yardımlarımızı birinci elden dağıttık. Özellikle İstanbul,Ankara ve Adıyaman'da koronavirüs salgını nedeniyle daha da zor duruma düşmüş, yardıma muhtaç ailelerimizin yüzünü bir nebze de olsa güldürmek istedik.Onbir ayın sultanı Ramazan ayında bu güzel çalışmaya destek olan tüm vakıf gönüldaşlarımıza, hayır sever iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Vakıf olarak burs hizmetinin yanında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya da devam edeceğiz" dedi..