2022’NİN SON KARİYER GÜNLERİ’NE YOĞUN KATILIM

...

2022’NİN SON KARİYER GÜNLERİ’NE YOĞUN KATILIM

Adıyamanlılar Vakfı’nın yılın son “Öğrenci buluşmaları” ve Kariyer günleri toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Adıyamanlılar Vakfı alanında uzman isimleri “Kariyer günleri programı kapsamında bursiyerlerle buluşturmaya devam ediyor.

2015 yılında start alan Kariyer Günleri kapsamında Üniversite öğrencilerinin kariyer hedefi belirlemelerine yardımcı olmak,danışmanlık yapmak ve öğrencileri mesleki hayata hazırlamak amacıyla alanında kendini kanıtlamış uzmanlar, öğrencilerle buluşarak bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.

2022’nin son Kariyer günleri programında da çok sayıda ünlü isim öğrencilerle bir araya geldi.

Adıyamanlılar Vakfı’nın Bağcılar’daki genel merkezinde düzenlenen Kariyer Günleri programı kapsamında Sefaköy Medipol Hastanesi Başhekimi Do. Dr. Mehmet Gündüz, Bilgisayar Mühendisi M. Salih Eroğlu, Avukat İlyas Yamak, İlahiyatçı Mustafa Üçüncü ile Yazar Yusuf Tosun, öğrencilerle bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.