İHH BAŞKANI BÜLENT YILDIRIM ADIYAMANLILAR VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

Toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal’ın yanı sıra Vakfın Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu, Komisyon Başkanları katıldı.

Toplantıda Adıyaman’da Adıyamanlılar Vakfı’nın ve İHH’nın yürüttüğü ve yürüteceği projeler ele alındı, istişareler yapıldı.

İHH’nın Adıyaman’da yürüttüğü çalışmalardan dolayı Yıldırım’a ve tüm İHH gönüllülerine teşekkür eden Ömer Özkartal, Adıyaman'da beslenme, barınma ve diğer yardım hususlarında birlikte yapılabilecek çalışmalara ilişkin iş birliği içersinde olacaklarını söyledi.

Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen İHH Başkanı Bülent Yıldırım ise Vakıf olarak Adıyaman başta olmak üzere afet bölgesinde yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında Vakıf üyelerine bilgi verdi.

Yıldırım, toplam 3 bin 359 kişilik ekibiyle deprem bölgesinde bulunan İHH'nin arama kurtarma ekipleri, depremin ilk gününden bu yana yüzlerce kişiyi enkazdan kurtardığını dile getirdi.

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, İHH Yönetim Kurulu üyeleri ve 184 koordinasyon görevlisinin de vakfın illerdeki çalışmalarını koordine etmek üzere bölgede bulunduğunu sözlerine ekledi.

Yıldırım, Vakıf üyelerinin İHH'nın bölgedeki çalışmalarına ilişkin sorularını da cevaplandırdı. Ziyaret toplufotoğraf çekimi ile son buldu.