ÖZKARTAL ANKARA’DA ADIYAMANLI DEPREMZEDELERLE İFTARDA BULUŞTU

...

Depremin ilk saatlerinden itibaren Adıyaman’a yardım için teyakkuza geçen Adıyamanlılar Vakfı, Ankara’daki Adıyamanlı depremzedeleri de buluşturuyor.

Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi,Ankara’daki Adıyamanlı depremzedeleri iftarda bir araya getirdi. İftar programına Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Ömer Özkartal, Vakfın Genel Merkez, Ankara ve Adıyaman yönetim kurulu üyeleri, bürokratlar, iş adamları, basın mensupları, bursiyerler ile Ankara’daki Adıyamanlı depremzedeler katıldı.

Programda konuşan Başkan Özkartal, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Depremin hemen ardından Adıyaman için seferber olduklarını dile getiren Özkartal, Vakıf olarak hayırsever iş adamlarının da desteğiyle Adıyaman’da yaraların sarılması için tüm imkânları seferber edeceklerini vurguladı.

Ömer Özkartal, yüzyılın afetinin ardından Adıyaman’dan ayrılarak İstanbul ve Ankara’ya geçici olarak yerleşen Adıyamanlı hemşerilerimizin de yanında olacaklarını dile getirdi.