PEYGAMBERİN MÜJDESİ BAHARDA GİZLİDİR

Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu tarafından bayanlara yönelik tertiplenen Kutlu Doğum Haftası programına konuşmacı olarak katılan Türkiye’nin saygın şair ve yazarlardan Dr. Senai Demirci, “Peygamber efendimizi anlamak demek, onu hayatının ortasına almak demektir” diyerek, her insanın Allah Resulünü hayatının içinde yer alması gerektiğini söyledi.

Hanımların büyük ilgi gösterdiği programda konuşmanın büyük bir bölümünü Kur’an-ı Kerim’in önemine değinerek anlatan Dr. Senai Demirci, kutlu doğumun anlamı kendimizi yeniden sorguya çekerek varsa yanlışlıkların düzeltilmesi gereken bir gün olduğunu söyledi.

Demirci, “Şifa ve hidayet kaynağı olarak bizlere gönderilen Kur-an’ı Kerim’i okumak için yeteri kadar zaman ayıramıyorsak ve hakkını ödemiyorsak gerçekten kendimize yazık etmiş oluruz. Okumak demek anlamak demektir. Okuyamazsan anlayamazsın. Bu nedenle Yüce Allah’ın bizlere bahşettiği Kur-an’ı Kerim’i önce okumayı, sonra anlamayı ve yaşamayı nasip etsin” diyerek, bu anlamlı programı tertip eden Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu’ya teşekkür etti.

Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu ise insanların büyük sevgisini saygınlığını kazanan çok değerli şair-yazar Dr. Senai Demirci’yi kutlu doğum haftası gibi önemli bir günde Adıyamanlı hemşehrilerimizle buluşturmaktan büyük bir onur duyduğunu söyledi.

Göksu, Her mevsim muhakkak güzeldir. Ama biz Müslümanlar için ilkbaharın ayrı bir anlamı vardır. Peygamberin müjdesi baharda gizlidir. Her yıl Nisan ayı içerisinde kutladığımız “Kutlu Doğum” bizim için en güzel bahar ve en anlamlı doğum günüdür. Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu olarak bu güzel günü sizlerle kutlamanın kıvancını yaşamaktayız. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Program sonrasında programa katılan bütün konuklara birer gül ve Peygamber Efendimizin hayatı anlatan kitap ile şair-yazar Dr. Senai Demirci’nin son çıkartmış olduğu “İlahi Aşka Davet” albümü hediye edildi.