Özkartal, Hiçbir Şey Vakıf Sevgisi’nin Yerini Tutamaz

Yeni Yönetim Kurulu üyelerin ve komisyon başkanların tanışma toplantısına başkanlık eden Adıyamanlılar vakfı başkanı Ömer Özkartal, insanlar için hiç bir sevginin vakıf sevgisinin yerini tutamayacağını söyledi.

Burada hepimize düşen bir görev var. O da vakfımızın bayrağını bir yerden bir yere nasıl taşıyabilmek olduğunu kaydeden Özkartal,  “Vakfın faaliyet alanları genişletme görevini komisyonlara ayırarak, onların marifetiyle hizmete dönüştürmek, anlaşılabilen, daha etkin ve daha verimli hizmetler meydana getirmek için işbirliği ve gönül birliği içerisinde olacağız. Her komisyon kendi faaliyet alanında sorumluluk bilinciyle hareket ederek adeta her komisyon bir vakıfmış gibi çalışması gerekir. En büyük hedefimiz geniş çaplı bir çalışma ile birlikte hemşerilerimizle daha geniş bir alana yaymak ve hep birlikte güzel çalışmalara imza atmaktır” dedi.
Göksu, “Toplum Bizden Çok Şey Bekliyor”

Yeni komisyon başkanlarına vakıf çalışmalarıyla ilgili bazı nasihatlerde bulunan Mahmut Göksu ise, her atılan adımın akabinde mutlaka güzel hizmetler olacağını ve bu tür vakıf gibi yerlerde hizmet etmek ise herkese nasip olamayacağını söyledi.

Göksu, “Hiçbir makam ve görev asla küçümsenemez. Bu bir sorumluk örneğidir. Hele hele saygınlığını her yünü ile ispatlamış Adıyamanlılar Vakfı gibi rüştünü ispatlayan bir vakıfta görev almak veya hizmet etmek bizim için büyük bir şeref olmalı. Komisyonlarda görev alan bütün kardeşlerimizin tek amacı insanlara hizmet etmek olacaktır. Bu toplum bizlerden çok şey bekliyor” diyerek yeni yönetim kurulu üyelerine ve komisyon başkanlarına başarılar diledi.
Toplantıya vakıf başkan vekili Mustafa Karlı, Vakfın Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu, Vakfın Genel Müdürü Hüseyin Gözgü, Vakıf başkan yardımcısı Av. Abdurrahman Dursun, yeni yönetim kurulu üyeleri ve komisyon başkanları yer aldı.
Yeni Komisyon başkanların isimleri belirlendi
Mütevelli heyetinin ve Yönetim Kurulunun uzun zamandır yapılan çalışmalar sonucunda komisyonların görev ve sorumluluklarıyla birlikte komisyon başkanların da isimleri belirledi. Böylece her komisyon yönetimi 9 üyeden oluşacak. Her Komisyon başkanı kendi komisyon üyelerini kendisi seçecek.  Böylece vakıf bünyesinde görev alacak olan komisyon adları ve komisyon başkanların isimleri şöyle:

1-     Mali ve İdari İşler Komisyonu Başkanı (Ahmet HAKVERDİ)
2-     Burs Komisyonu Başkanı (Ziya SICAK)

3-     STK İletişim Komisyonu Başkanı (Ahmet DEMİR)

4-     Hukuk Komisyonu Başkanı (Mehmet BAYKURT)

5-     Spor Komisyonu Başkanı (Nazif DEMİR)
6-     Gençlik Komisyonu Başkanı (Ömer BAYDUR)

7-     Kültür Sanat ve Turizm Komisyonu Başkanı (Remzi TAŞKIRAN)

8-     Hanımlar Komisyonu Başkanı (Hülya GÖKSU)

9-     Sağlık Komisyonu Başkanı (Ramazan METİN)

10-AR-GE ve Proje Komisyonu Başkanı (Yakup YILMAZ)