Başkan Turanlı, Vakıf Başkanı Özkartal’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Kâhta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı İstanbul ziyareti sırasında beraberindeki heyet ile birlikte Adıyamanlılar Vakfı yeni başkanı Ömer Özkartal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili Mustafa Karlı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Komisyon başkanları tarafından karşılanan Kâhta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı, vakıf çalışmalarını yakından takip eden biri olarak Adıyamanlılar Vakfı ile her zaman gurur duyduğunu söyledi.

Turanlı, “Son yıllarda elde etiği başarılarla bütün Adıyamanlıların yüreğine taht kuran vakfımızın her geçen gün yaptığı anlamlı çalışmalarıyla gelecekte çok daha önemli hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. İstanbul’da bulunan yaklaşık 200 bin hemşehrimizin sesi ve kulağı konumundadır. bu bizim için gurur verici bir durumdur” diyerek Vakıf başkanı Özkartal’a ve bütün yönetim kurulu Üyelerine başarılar diledi.

Adıyamanlılar Vakfı başkanı Ömer Özkartal ise, başkan Turanlı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, teşekkür etti. Vakıf çalışmalarıyla ilgili bazı bilgilerde veren Özkartal, “Hepimizin tek amacı var oda Adıyaman’a ve Adıyamanlılara hizmet etmektir. Sayın Başkanımızın son iki yıldır Kahtalılara sunmuş olduğu anlamlı hizmetlerle bütün ilçe halkının takdirini kazandığını” söyledi.