ADIYAMANLILAR VAKFI DR. MAHMUT DOĞAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

2 ay önce Marmara Üniversitesi Genel Sekreterliğine atanan Adıyamanlı hemşerimiz Dr. Mahmut Doğan’a Adıyamanlılar Vakfı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 Vakıf Başkanı Ömer Özkartal ve beraberinde Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Genel Sekreteri Mahmut Göksu ile birlikte Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsünde ki yerinde ziyaret ederek Vakıf adına başarı dileklerini ilettiler. Daha önce de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Daire Başkanlığı yapan hemşerimiz Mahmut Doğan’ın böyle önemli bir göreve atanması Adıyamanlı hemşehrilerimiz arasında büyük bir memnuniyet oluşturdu.

Görüşme sırasında Marmara Üniversitesinin Üniversiteler arasındaki yeri ve büyüklüğü konuşulurken Adıyamanlılar Vakfı’nın da yeni dönemde büyük hamleler yapacağı belirtildi. Vakfın çalışmalarına Dr. Doğan’ında katkı sağlaması talebine kendisi de bundan böyle vakıf çalışmalarında elinden gelen katkıyı sağlayacağını belirtti. Şubat ayının son cumartesi günü saat 12:00 de Adıyamanlılar vakfı burs dağıtım törenine katılarak öğrencilerle tanışacağını ifade etti.