ADIYAMANLILAR VAKFI İFTAR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Adıyamanlılar Vakfı, 15 Ağustos Pazar günü düzenlenecek olan 15. Geleneksel iftar yemeği ile ilgili hazırlıklarını sürdürüyor.

İftar programına sayılı günler kala Vakıf Genel Merkezinde İftar Komisyonu Vakıf Başkan Vekili Mustafa Karlı başkanlığında toplandı. Toplantıda iftar menüsü belirlenmekle birlikte iftar öncesinde vakıfla ilgili 10 dakikalık tanıtım CD hazırlanması, iftar öncesi ve sonrasında komisyonda görev alan yöneticilerin başta misafir karşılanması olmak üzere görevlerini en iyi şekilde yerine getirilmesi istendi.

Vakıf Başkan Vekili ve İftar Komisyon Başkanı Mustafa Karlı, “Her yıl Ramazan ayının ilk Pazar günü olan iftar geleneğimizi bu yılda sürdüreceğiz. İftar yemeği her sene olduğu gibi yine vakfımızın düğün salonunda verilecektir. Vakfımızın kuruluşundan bu yana her yıl geleneksel olarak tertiplediğimiz iftar programının bundan önceki senelerde olduğu güzel ve herkesin memnun olabilecek düzeyde geçmesini arzu ediyoruz. Komisyonda yer alan arkadaşlarımız bunun bilince olduğunu ve olası her türlü olumsuzluğa karşı gerekli tedbiri aldıklarını” söyledi.