ADIYAMANLILAR VAKFI SEMPOZYUM VE PİKNİK GÜNDEMİ İLE TOPLANDI

Adıyamanlılar Vakfı Yönetimi, Haziran ayı genişletilmiş toplantıda iki önemli konuyu ele alarak toplanılırken, bunlardan bir tanesi Adıyaman Valiliği, Adıyaman Üniversitesi ve Kâhta Belediyesi ile birlikte 23-26 Haziran’da Adıyaman’ın Kâhta ilçesi’nde gerçekleştirilecek olan Adıyaman sempozyumu, bir diğeri ise 27 Haziran’da Kemerburgaz’da düzenlenecek olan piknik şöleniydi.

Toplantıda piknik komisyonunda bulunan üyeler kendi aralarında görev paylaşımı yaparken, İstanbul genelinde hangi ilçede ne kadar araç kalkacağını, bu araçların sorumlu olduğu kişileri kimler olduğunu ve genel manada piknik gününe kadar yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin bilgi veren Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili ve Piknik Komisyonu Başkanı Mustafa Karlı, bu yıl erken başlatılan çalışmalar neticesinde ufak da olsa geçmiş senelerde yaşanan sıkıntıların bu yıl tekrar yaşanmaması ve pikniğe gelen vatandaşlarımızın çok rahat bir ortamda pikniklerini yapmak için komisyonda bulunan bütün arkadaşlarımızla birlikte özverili bir şekilde çalıştığını kaydetti.

Vakıf için hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını belirterek bu iki önemli gündem maddesi ile ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan ise şunları söyledi: “Herkes şunu iyi anlasın ki, hizmetin 14 yılına giren Adıyamanlılar vakfımız, ne yaparsa yapsın her şeyin en iyisini yapmak zorunluluğu vardır. Bu aşamadan sonra hata yapmak veya amatörce işler yapmak bize yakışmaz. Ufkumuzu ve hedefimizi geniş tutarak her şeyi profesyonelce yapmak zorundayız. Önce 23-26 Haziran’da Kahta da yapılacak olan sempozyum, daha sonrada 27 haziran da yapacağımız piknik şöleninin eksiksiz, coşkulu, heyecanlı ve herkesin takdirini kazanabileceği şekilde sezon finalini kapatmamız lazım. Aylardır gece gündüz demeden gerek sempozyum ve gerekse piknik ile ilgili çalışmalarını yürütmesinde emeği geçen bütün arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haziran ayı genişletilmiş toplantısına Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, Vakıf başkan Vekili ve Piknik Komisyonu Başkanı Mustafa Karlı, Vakıf Genel Müdürü Hüseyin Gözgü, Vakıf kurucu üyesi Ramazan Aksoy, Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Abdurrahman Dursun, Bülent Selçuk, Cuma Durak, Ahmet Demir, Komisyon Başkanları, Piknik Komisyonunda görev alan üyeler, sanatçılar, Basın mensupları ve bazı vatandaşlar katıldı.