Prof. Dr. Talha Gönüllü’nün Acı Günü

Adıyaman’ın yetiştirdiği seçkin bilim adamlarından Prof. Dr. Talha Gönüllü’nün Babası Mehmet Gönüllü vefat etti.
İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim görevlisi ve aynı zamanda İstanbul’daki Adıyamanlılar Vakfının ADAM Komisyonu üyesi Prof. Dr. Talha Gönüllü’nün babası Mehmet Gönüllü’nün (79) cenazesi pazartesi günü ikindi namazına müteakip Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde kaldırılarak Hekimbaşı mezarlığında defnedildi.
Mehmet Gönüllü’nün cenaze törenine İBB Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Bayhan, İSKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Demir, İSKİ Daire Başkanı Yusuf Tosun, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Adıyamanlılar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Gözgü, Yıldız Üniversitesi İktisat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Said Öztürk Adıyamanlılar Vakfı Kurucu üyelerinden Hasan Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Cuma Durak, çok sayıda bilim adamları ve seçkin insanlar katılarak, Gönüllü ailesini acı günde yalnız bırakmadı.