Yılın Annesi Ödülü, TOGEM Genel Başkanı Gülbaran a Verildi

“Yılın Annesi” Ödülü, TOGEM Genel Başkanı Gülbaran’a Verildi

Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanlığı tarafından bu yıl 1. düzenlenen “Yılın Annesi” ödülü Adıyaman’a son zamanlarda yaptığı hizmetlerle Adıyaman kamuoyunun büyük sevgisini ve takdirini kazanan TOGEM Genel Başkanı Saadet Gülbaran’a verildi.
            Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu tarafından Başakşehir vadi kafede düzenlenen kahvaltı eşliğindeki ödül töreni İBB Kültür A.Ş Genel Müdürü ve Adıyamanlılar Vakfı Nevzat Bayhan, TOGEM Genel başkanı Saadet Gülbaran, Eşi Hasan Gülbaran, Cihangir Koleji’nin Müdürü Nurhan Cihangir, Adıyamanlılar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Gözgü, Vakıf Başkan Vekili Mustafa Karlı, Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu, Adıyamanlılar vakfı yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları ve hanımlar komisyonu üyelerin katıldı.
            “Yılın Annesi” ödülünü TOGEM Genel Başkanı Sayın Saadet Gülbaran hanımefendiye takdim eden İBB Kültür A.Ş Genel Müdürü ve Adıyamanlılar Vakfı Nevzat Bayhan,  TOGEM’in son zamanlarda gerek Türkiye genelinde ve gerekse Adıyaman ilimize eğitim’e yaptığı hizmetler tartışılmaz derecede önemli olduğunu söyledi.
Bayhan, “Toplumumuza ve geleceğimize sahip çıkmak hepimizin boynun borcudur. Bu bağlamada hanımlar komisyon’un Adıyaman ilimize eğitim alanında yaptığı güzel katkılarından dolayı binlerce Annenin sevinmesine vesile oldukları için bu yıl TOGEM Genel Başkanı Sayın Saadet Gülbaran’ın yılın Annesi olarak seçmesi son derece önemli bir adım olarak nitelendiriyorum. Saadet hanımefendinin bu ödülü kabul ettikleri için başta kendileri olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Hanımlar Komisyonumuzun bu güzel çalışmaları bizleri son derece onura ediyor. Vakıf hizmetlerini gerçekleştiren başta Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu olmak üzere komisyon üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Konuyla ilgili duygularını ifade eden TOGEM Genel Başkanı Saadet Gülbaran ise; “Lütfettiğiniz bu çok özel hediye bana, tarif edilmesi çok zor ve büyük bir mutluluk yaşattı. TOGEM sayesinde binlerce çocuğa sahip bir anne olmanın gururunu yaşıyorum. TOGEM bugün sosyal yardımlar konusunda, Türkiye genelinde adından söz edilen bir kurum haline gelmişsek hiç kuşkusuz bundan hanımların büyük bir rolü olduğuna inanıyorum. Başta Emine Erdoğan hanımefendi olmak üzere hanımlara özgü duyarlılık ve titizlikle, ülkemiz ve çocuklarımız için güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Adıyamanlılar Vakfının verdiği bu unvanı ve hediyeyi TOGEM’li bütün anneler adına alıyorum. Son derece büyük bir onur duyduğum bu anlamlı hediyeden dolayı bütün vakıf yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.