İSTANBULDAKİ DERNEK BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan İstanbul’daki Sivil Toplum Kuruluşların Başkanlarıyla bir araya gelerek kulübün acil ihtiyaçlarından biri olan araç alımı konusunda yardımcı olmalarını istedi.

Adıyamanlılar Vakfında düzenlenen tanışma toplantısına Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili Mustafa Karlı, Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Halil Rabuş, Gersoy Derneği Başkanı Av. Hacı Kabak, Taşkale Derneği Başkanı Kemal Kılıç, Esendere Dernek başkanı Hasan Aydın, Çelikhanlılar Derneği Başkanı Fayik Yaylagül, Besni Aşağı Çöplü Derneği Başkanı Mustafa Sağlık, Besnililer Derneği Şube Başkanı Şahin Akdoğan, Bulam Derneği Başkanı Aziz Tokgöz, Besni İşadamları Derneği Başkanı Sait Nizam Narin, Tırkidin Derneği Başkanı Yaşar Cingay ve bazı Dernek Başkanların temsilcileri katıldı.

Adıyamanspor’un içinde bulunduğu durum hakkında dernek başkanlarına bilgi sunumu yapan Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, yıllardan beri kıt imkânlarına rağmen 2.ligde Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil ettiğini söyledi. Başkan Bozdoğan, “Adıyamanspor, elbette bulunduğu konumu itibariyle hak ettiği bir yer değil. Ancak grubumuzda çevre illerin gerek nüfus bakımından ve gerekse mali bakımından bizden çok üstün durumda olan takımlar var. Ancak her şeye rağmen hedefimizi her zaman yüksek tutmaya çalışıyoruz. Adıyamanspor’umuzun Bank Asya 1. Lige çıkması hepimizin en büyük arzusudur tabiî ki. Ancak bu hedefe ulaşmak içinde başta Adıyamanlı işadamlarımızdan desteğe ihtiyacımız var. Kulüp olarak şu an en büyük sıkıntımız bir otobüsümüzün olmayışıdır. Bu ihtiyacımızın karşılanması içinde İstanbul’daki değerli işadamlarımızın bu konuda katkı sağlamasını arzu ediyoruz. Özelikle deplasman maçlarına giderken bir otobüsümüzün olmayışı büyük sıkıntılara neden olmaktadır. Bu sıkıntımızın aşılması içinde İstanbul’daki Dernek Başkanlarımızdan ve İşadamlarımızdan yardım beklediğini” söyledi.