Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan; TÜRKİYE CUMHURİYETİ EN GÜZEL NOKTAYA GELMİŞTİR

Vakfın çok amaçlı salonunda hemşehrileriyle bir araya gelen Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan Ekim ayı genişletilmiş toplantısında son zamanlarda ülkenin gündemini teşkil eden demokratik açılımdan bahsetti. Bayhan, “Açıkça itiraf edeyim ki T.C kurulduğundan bugüne kadar hiçbir zaman olmadığı en güzel noktaya gelmiştir. Ülkemizde “Açılım” kapısının aralanmasıyla Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Doğusuyla, Batısıyla, Erkeğiyle, Kadınıyla bir bütün olma noktasında önemli mesafeler kaydedilmiştir. Bunun en büyük ortak adımız ise Evvela insan olmamızdır. Hükümetin aylar öncesinde başlatmış olduğu demokratik Açılım’ın beraberinde getireceği güzel şeyler geleceğimiz için büyük bir umut kapısı olmuştur. Yıllardır var olan terör olayların bitmesiyle Türkiye’nin gelecekte dünyanın en huzurlu ülkenin başında yer alacağı gibi ekonomik bakımından da dünyanın en güçlü ülkelerin başında yer alacağı muhakkaktır. Artık iyide, doğruda, güzelde, kederde tek yürek olma zamanı gelmiştir. Başlatılan bu sürecin olumlu yönden sonuçlanacağına inanıyor ve destekliyoruz” dedi.

Toplantıda burs olayına değinen Vakıf Başkanı Nevzat Bayhan; “Vakfımız kurulduğundan bu yana aralıksız olarak her yıl yüzlerce öğrencilerimize burs hizmeti vermeye devam ediyor. Bu yıl 700 öğrencimiz burs başvuruda bulunmuştur. Açıkçası gönlümde geçen bütün öğrencilerimize burs vermektir. Bize düşen en büyük görevlerden biride geleceğimizin mimarı olan gençlerimiz öğrencilerimize burs sağlama konusunda gerekli gayreti göstermek ve yardımcı olmak” dedi.

Toplantıya Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, Başkan Vekili Mustafa Karlı, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Uyan, Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi İrfan Karataş, Adıyamanlılar Vakfı Kurucularından Ramazan Aksoy, Ömer Özkartal, Hüseyin Gözgü, Hüseyin Oral, Abdulgani Tekin, Vakfın Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon Başkanları, Bazı Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.