TOGEM KOORDİNATÖRÜ SÜMEYYE ŞAFAK, ADIYAMANLILAR VAKFINI ZİYARET ETTİ

TOGEM Adıyaman Koordinatörü S. Sümeyye Şafak, İstanbul ziyareti sırasında Adıyamanlılar Vakfını ziyaret ederek vakıfla ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın bağlarbaşındaki proğramının davetlisi olarak İstanbul’a gelen TOGEM Adıyaman Koordinatörü S. Sümeyye Şafak, Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Servet Gözgü, Başkan Yardımcıları Hülya Göksu ve Şaide Karabulut ile birlikte merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfını ziyaret ettiler. Burada Adıyamanlılar Vakfının Genel Müdürü Hüseyin Gözgü ile bir araya gelen TOGEM Adıyaman Koordinatörü S. Sümeyye Şafak, Adıyamanlılar vakfının çalışmalarını yakinen takip ettiklerini belirterek, yapılan çalışmalar Adıyaman kamuoyunda takdirle karşılandığını kaydederek, ileriki zamanda Adıyamanlılar Vakfı hanımlar Komisyonu ile TOGEM iş birliğince önemli projelere imza atmak için örnek çalışmalar sergileyeceğini söyledi.
      TOGEM Adıyaman Koordinatörü S. Sümeyye Şafak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Hüseyin Gözgü ise, son zamanlarda Türkiye nin birçok illerinde yayılan TOGEM’in giderek önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu haline geldiğini söyleyerek, Adıyamanlılar Vakfı olarak bu önemli STK ile birlikte her zaman işbirliği yapmaya hazır olduğunu kaydetti.