VAKIF HEYETİ TİCARET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SABRİ ORMAN’I ZİYARET ETTİ

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan ve beraberinde bazı Vakıf yöneticileri ve STK Temsilcileriyle birlikte İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Orman’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Aslen Adıyamanlı olup, uzun yılar değişik kademelerinde görev yaptığı ve yaklaşık bir yıl önce Ticaret Üniversitesinde rektör olarak atanan Sabri Orman’ın ziyaretine Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, Adıyaman Genç İşadamları Derneği (AGİD) Başkanı Ahmet Oral, İşadamlarından Ramazan Aksoy, Ömer Özkartal, Servet Samsama ve Ali Eman katıldı.
     Son derece sıcak bir ortamda karşılıklı fikir alış verişin de olduğu ziyarette Vakıf Başkanı Bayhan ve beraberindeki heyete teşekkür eden Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Orman, karşılıklı ziyaretlerin beraberinde getireceği dayanışmanın önemi rolü olduğunu ve hepimizin bu manada gerekli fedakârlığı göstermemiz gerektiğini söyledi. Orman, “Vakıf ile ilgili yapılan bütün çalışmalardan haberim oluyor. Zaman zaman bazı programlara mümkün olduğu kadar katılıyorum ama çoğuna da katılma şansımız olmuyor tabiî ki…  Bizim genelde zaman sorunumuz var.  Vakfımızın çalışmalarıyla birlikte Sayın Başkanımız Nevzat Bayhan’ın Kültür A.Ş bünyesinde gerçekleştirdiği güzel hizmetleri sadece ben değil, bütün İstanbul halkı takdirle karşılıyor. Bunlar azımsanacak işler değil. Bir Adıyamanlı hemşehrim olarak kendisiyle her zaman iftar ediyoruz” dedi.

Bayhan; “Bilim alanında Adıyaman’ın geleceği parlaktır”

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan ise; Ticaret Üniversitesi Rektörü olan Prof. Dr. Sabri Orman’ın İstanbul gibi Avrupa’nın Kültür Başkenti olan güzide bir kentin güzide bir Üniversitede Rektörlük unvanına erişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan daha güzel bir duygunun olamayacağından söz etti. Bayhan, “Bu ana kadar çok sayıda bilim adamının yetişmesinde emeği geçen Sayın Rektörümüzün bundan böyle yapacağı çalışmalarla ve hayata geçireceği örnek projelerle bilim alanında Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Evvela böylesi saygın bir kurumun başına bir hemşehrimizin gelmesi hiç kuşkusuz hepimizi son derece mutlu etmiştir. Bilim alanında Adıyaman’ın geleceği parlak olduğunu tahmin ediyorum. Türkiye’nin birçok illerinde görev yapan çok sayıda değerli bilim adamlarımız var. Bu bilim adamlarımızın her biri geleceğin rektör adayı olarak karşımıza çıkmış olup, böylece Adıyamanlı rektör sayısının artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Sayın rektörümüzün, bu ana kadar vakfımızın birçok toplantılara konuşmacı olarak katılması ve bu paneller vesilesiyle öğrencilerimizin de kendilerinden aldıkları birikimle gelecekte sorumluluk sahibi olma özeliklerine erişeceğine inanıyoruz” dedi.