BURS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Vakfımızın 2009-2010 Eğitim ve Öğretim yılı Yüksek Öğrenim Burs başvuru sonuçları açıklanmıştır. Bu sene 390 Öğrenci vakfımızdan burs almaya hak kazanmıştır. Bursiyerlerimizin evraklarını 24 Aralık 2009 Perşembe günü saat 19:00\\\'a kadar vakfımıza ulaştırmaları gerekmektedir. Evrakları elde teslim etme zorunluluğu yoktur. Evraklarını eksiksiz bir şekilde ve vaktinde teslim etmeyen öğrenciler burs haklarını kaybedeceklerdir. İlk Burs Programı 26 Aralık Cumartesi Günü saat 12.00 de vakfımızın kültür merkezinde yapılacaktır.

GEREKLİ BELGELER:

1-Öğrenci Belgesi,

2-Transkript (Yeni Kazanlar ve 1.Sınıflar Hariç)

3-ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi Fotokopisi,     (Sadece Üniversiteyi Yeni Kazananlar Öğrenciler İçin)

4- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Aile Nüfus Tablosu)

5-Kardeş veya Kardeşlerinizin Öğrenci Belgesi,

6-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

7-Aşağıda, Durumunuza Uygun Olan Seçenekte İstenilen Belge;

a)Velisi SSK Veya Emekli Sandığına Kayıtlı Çalışıyor veya Emekli İse Velisinin Maaş Bordrosu,

b)Velisi Bağ-kura Kayıtlı Emekli Olanlar Velisinin Maaş Bordrosu,  Bağ-kura Kayıtlı Esnaf Olanlar Velilerinin İşyerinin 2008 Yılına Ait Vergi Levhası Fotokopisi
    c)Velisi Yeşil Kartlı Olanlar, Velisinin Yeşil kartının Fotoğraflı Sayfa ve Arka Sayfanın Fotokopisi

d)Velisinin Durumu Yukarıdaki Seçeneklerden Hiçbirisine Uymayanların, Köyde Oturuyorsa Muhtarlıktan, İlçede Oturuyorsa Kaymakamlıktan, İlde Oturuyorsa Valilikten Alacakları Velisinin İşsiz veya Yardıma Muhtaç Olduğuna Dair Belge