HANIMLAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA HÜLYA GÖKSU GETİRİLDİ

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanlığına Hülya Göksu getirildi.
Adıyamanlılar Vakfı’nda uzun süredir Hanımlar Komisyonu Başkan Vekilliğini yapan Hülya Göksu yeni görevle ilgili bir açıklamada bulundu. Göksu, “Öncelikle bana bu görevi layık gören başta Vakıf Başkanımız Sayın Nevzat Bayhan olmak üzere Vakfımızın Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için elinden gelen gayreti göstermeye çalışacağım. Hanımlar Komisyonu olarak hanımlara yönelik sosyal, kültürel ve eğitici programlar ve etkinliklere ağırlık vererek icra edeceğimiz çalışmalarıyla vâkıfımızı en iyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağını” söyledi.

Hülya GÖKSU kimdir?

Adıyaman Kâhta doğumlu olup, ilköğretim ve orta öğretimini Adıyaman’da tamamlayan Hülya Göksu üniversite öğrenimini Şanlıurfa Harran Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamladı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapan Göksu Adıyaman’da Refah Partisi’nde yönetici ve Fazilet Partisinde ise İl Hanımlar Komisyonu Başkanlığı görevini yaptı. 1999 yılından beri İstanbul’da ikamet etmekte olup, iki çocuk annesidir.