Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili Mustafa Karlı; Her Şeyi Profesyonelce Düşüneceğiz

Mart ayı genişletilmiş toplantıda başkanlık eden Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili Mustafa Karlı, Adıyamanlılar vakfı olarak bu ana kadar yapılan bütün çalışmalarını her zaman profesyonelce yapabilen ve geleceğe yön vererek Türkiye’nin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olduğunu söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyetinin, Yönetim Kurulu, Komisyon Başkanları ve Komisyon üyelerin bulunduğu toplantıda konuşan Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili Mustafa Karlı vakfın kuruluşundan bu yana elde ettiği kariyer aşamasındaki saygınlığın en önemli etkenlerden biri toplum odaklı hizmetler olurken, bir diğeri ise gençlerimize verdiğimiz değerdir dedi.

Ne yaptığını iyi bilen ve yaptığı çalışmalarla kamuoyunun büyük saygınlığını kazanan vakfımızın gelecekte çok daha iyi noktaya gelebilmesi için özelikle Yönetim Kurulu ve Komisyon Başkanı arkadaşlarımıza büyük bir görev düştüğünü söyledi.  Karlı; “Unutulmamalıdır ki, bu tür hayır kurumlarda ifa edilen her görev Allah rızası içindir. İleriki zamanda vakfımızın olmazsa olmazlardan olan geleneksel etkinliklerimiz var. Bunlar futbol turnuvası, piknik ve iftar yemeğidir. Her şeyden önce bu etkinlerimizin kusursuz geçmesi için şimdiden hazırlıklara başlamamız lazım. Geçen senelerde azda olsa yaşanan sıkıntıların artık yaşanmaması gerekir. Madem bu işi profesyonelce yapıyoruz o zaman her şeyin en iyisini yapmak yakışır” dedi.