VAKIF HEYETİ BAŞKAN KARAGÖZ’Ü ZİYARET ETTİ

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan ve beraberinde Vakıf yöneticileriyle birlikte AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz’ü ziyaret ederek yeni görevinden dolayı başarılar dilediler.

•   Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan beraberinde Vakıf Başkan Vekili Mustafa Karlı, Vakıf Genel Sekreteri Mahmut Göksu, Mali ve İdari İşler Komisyonu Başkanı Ramazan Aksoy, İşadamları Komisyonu Başkanı Ömer Özkartal ve Hukuk komisyonu Başkanı Av. Mehmet Baykurt ile birlikte Son olağan kongrede AK Parti  Bağcılar ilçe Başkanlığını kazanan Necati Karagöz’ü makamında ziyaret ettiler.

Heyet, Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı Karagöz’e yeni görevinden dolayı başarılar dilerken, Başkan Karagöz ise; Adıyamanlılar Vakfı heyetinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuiyeti dile getirdi. Adıyamanlılar Vakfının çalışmalarını yakinen takip ettiğini belirten başkan karagöz, “Adıyamanlılar vakfının çok güzel hizmetlerin yaptığına şahit oluyoruz. Yapılan bu güzel hizmetler kamuoyunda her zaman takdirle karşılanmaktadır. Bağcılar AK parti İlçe teşkilatı olarak bizde bu manada üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız. Bağcılar AK parti teşkilatı olarak en kısa zamanda Adıyamanlılar Vakfını ziyaret edeceğini” söyledi.