BAŞKAN GÖKSU’DAN HEMŞEHRİLERİNE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İstanbul Esenler İlçe Belediye Başkanlığını kazandıktan sonra Vakıf ve Dernek ziyaretlerine başlayan M.Teyfik Göksu, hemşehrileriyle Adıyamanlılar vakfında buluşarak seçim esnasında verdikleri manevi desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

Adıyamanlılar Vakfının çok amaçlı salonunda düzenlenen toplantıya Esenler Belediye Başkanı M.Teyfik Göksu, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Nevzat Bayhan, 21 ve 22. Dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Prof. Dr. Talha Gönüllü, Doç. Dr. Sait Öztürk, Esenler Belediyesi Genel Koordinatörü Mehmet Çelik, Adıyamanlılar Vakfı Kurucuları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Komisyon Başkanları, Dernek Başkanları, İşadamları, Adıyamanlı bazı sanatçılar ve çok sayıda Adıyamanlılar katıldı.

Bayhan, “Başkanımızın Yanında Olacağız”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Adıyamanlılar Vakfı Nevzat Bayhan, hayırda, iyide, güzelde, doğruda bir araya gelmek cenabı hakkın bir lütfü olduğunu söyledi. Başkan Bayhan; “Bugüne kadar duruşuyla, faziletiyle ve ahlakıyla hep sevdiğimiz ve sevmeye devam edeceğimiz değerli kardeşimiz ve Başkanımız M.Teyfik Göksu nun Esenler Belediye Başkanı olmasından büyük bir onur duyuyoruz. Bundan böyle yeni görevin Teyfik Başkanımıza hayırlı, huzurlu kalıcı hizmetlerin kendilerine nasıp olmasını diliyorum. Her zaman ve her türlü koşullarda onun yanında yer alacağız” diyerek toplantıya katılan herkese teşekkür etti.
  Mahmut Göksu; “Onun Başarısı Hepimizin Başarısıdır”
Geçen seçim arenasında fedakârlık namına elinden gelen her türlü gayreti sarf ederek kardeşi M. Teyfik Göksu nun Esenler ilçe Belediye Başkanı seçilmesinde büyük emeği geçen herkese teşekkür eden eski Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu şunları söyledi; “Tarihte bugüne kadar ilk kez İstanbul’da Adıyamanlı bir Başkanımızın oldu. Bu hepimiz için gurur verici bir durumdur. Allah ona güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Onun başarısı hepimizin başarısıdır. Kendisiyle her zaman her alanda diyalogda olmanızı istiyorum. İstediğiniz zaman her türlü talebinizi iletmek, görüşmek, konuşmak benim doğal hakkım ise sizinde doğal hakkınızdır. Benim kardeşim sizin kardeşinizdir” diyerek kendisine sahip çıkmalarını istedi.

Başkan Göksu; “Önerilere ve Eleştirilere Her Zaman Açık Olacağım”
Son derece yorucu bir seçim sürece geçirdiklerini ve bu süreç içerisinde dualarını ve her türlü desteklerini kendisinden esirgemeyen bütün Adıyamanlı hemşerilerine minnet ve şükranlarını ifade eden Esenler Belediye Başkanı M.Teyfik Göksu, vatandaşlarımızın önerilerine, düşüncelerine ve eleştirilerine her zaman açık olacağını söyledi. Göksu; “Hemşehrilerimin yoğun destekleri neticesinde İstanbul’da oylarını en fazla arttıran ilçe olduk. Allah izin verirse Esenlerde yeni bir dönem başlatacağız. Burada bir kardeşiniz ve hemşehriniz olarak har zaman kapım ve telefonum günün 24 saatinde sizlere açık olacaktır. Gece gündüz demeden arayabilirsiniz. Gücüm yettiği müddetçe sizlere hizmet etmeye devam edeceğim. Vatandaşlarıma karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağım. 500 bin insanın vebalini düşünerek Esenler ilçemize yapacağımız anlamlı hizmetlerle İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olacağını” söyledi.
Toplantının sonunda ise Adıyamanlı şairlerden Ziya Taştan Adıyaman üzerinde bestelediği şiirleri seslendirirken, Sanatçı Ramazan Garipses ve Tuncay Okutan ise birbirinden güzel türkü ve ilahilerle geceye renk kattılar.