Bayhan’dan 500 Çocuğa Giyim Yardımı…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü ve Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan Adıyamanlı 500 Çocuğa Giyim Yardımı yaptı.

TOGEM ve ASU TV.’nin işbirliğiyle düzenlenen Adıyaman’a yardım programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü ve Adıyamanlılar Vakfı Kurucu Başkanı Nevzat Bayhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kurucu ve onursal başkanı olduğu TOGEM aracılığıyla kimsesiz ve ihtiyaç sahibi 500 çocuğa giyim yardımı yaptı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Bayhan, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kurucu ve onursal başkanlığını yaptığı TOGEM(Toplumsal Gelişim Merkezi)’in yapmış olduğu takdire şayan faaliyetleri için teşekkür ediyorum. Adıyamanımızın kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklarına yapmış olduğumuz bu yardımla 500 çocuğumuzun bu kışı daha sıcak geçireceği ümidiyle büyük sevinç duymaktayım. İmkânı olan herkesin bu duyguyu tatmasını tavsiye eder, Bu güzel Faaliyetlerinden dolayı Genel Başkan Sn. Saadet Gülbarana ve emeği geçen herkese teşekkür eder, sosyal sorumluluk kapsamında yapılan bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni ederim.”dedi.

Kurulduğu 1996 yılından bu yana hayatın hemen bütün alanlarında ortaya koyduğu öncü hizmetler ve faaliyetlerle Adıyaman dışında yaşayan bütün Adıyamanlıları bir çatı örgütü işlevi gören Adıyamanlılar Vakfı’nın kurucu başkanı olan Nevzat Bayhan bir kültür adamı olarak kültürel ve sosyal faaliyetlere etkin katkısı ve katılımıyla tanınıyor. Kamu yayıncılığında yeni çığırlar açan ve Kültür A.Ş’nin yayın piyasasının önemli aktörlerinden biri haline gelmesini sağlayan Bayhan,  Nevzat Bayhan,  Avrupa’nın en prestijli kültür ödülü olan ve AB bünyesinde faaliyet gösteren Kultur Forum Europa tarafından verilen Avrupa Kültür Ödülü, Dünya Ticaret Liderleri Kulübü, tarafından “Dünya en iyi kurum” ödülünü almıştı.