ÇELİKHANLI “DENGBEJLER” İSTANBUL’DA KONSER VERİYOR

19 Şubat Cumartesi günü Çelikhanlı “Dengbejler” tarafından merkezi Bağcılar-İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Kültür Merkezi düğün salonunda konser veriyor.

Adıyamanlılar Vakfı Sosyal Yardımlaşma ve halkla İlişkiler Komisyonu ile Çelikhanlılar Derneği işbirliğince ilk kez Çelikhan yöresine ait yıllardır söylediği yöresel Kürtçe türküleriyle Adıyaman kamuoyunun da yakından tanıdığı ve takdir ettiği sanatçılarından Mahmut Çınar, Haşim Tokdemir ve kızı Gülistan Tokdemir’in katılacağı “Dengbejler” konseri için geri sayım başladı.

İstanbul’daki Adıyamanlıların yoğun istek üzerine düzenlenen konsere siyasetçilerden, sanat dünyasına, işadamlarından basın camiasına kadar çok sayıda vatandaşların katılması beklenilirken, konsere bayanlar için de ayrı bir salon tahsis edildiği belirtildi.

19 Şubat Cumartesi günü saat 20.00-23.00 arası yaklaşık üç saat boyunca birbirinden güzel Kürtçe parçalarıyla izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak olan “Dengbejler”  konseri ile ilgili biletler ise 3 Şubat Perşembe gününden itibaren satışa sunulacağı kaydedildi.

Bilet almak isteyen vatandaşlarımız 0212 4474456 GSM:05323920766-05352516848 ve 05327005613 Numaralı telefonlarda temin edebilirler.