Özkartal, Komisyon Başkanlarına Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Etti

Mart ayı genişletilmiş Yönetim Kurulu ve Komisyon Başkanların katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Komisyon Başkanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
  Her geçen gün yaptığı hizmetlerle kurumsallaşma adına önemli mesafeler kaydettiğini söyleyen Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Mart ayı yönetim, denetim ve komisyon başkanların katıldığı toplantıda çalışan ve çalışmayı seven arkadaşlarımızla birlikte el ele ve gönül gönül’e vererek çok daha güzel hizmetlere imza atacağını söyledi.

Toplantıda komisyon başkanların toplumun yararına olabilecek güzel projelere değinerek teşekkür eden Başkan Özkartal şunları söyledi: “15 yıldır İstanbul’daki Adıyamanlılar arasında devam eden dostluk ve kardeşlik meşalesi ile birlikte komisyon başkanlarımızın ve bu komisyonda görev alan üyelerimizin yoğun çalışmaları neticesinde her geçen gün çok daha iyi noktaya geldiğimiz bir gerçek. Burada önemli olan iyi de ve güzelde yarışarak ortaya güzel eserler çıkarttığımız gibi hem örnek çalışmalarımızla yaşadığımız bu güzel şehre iyi bir izlenim bırakmak ve hem de doğup büyüdüğümüz o güzelim Adıyaman’ımıza güzel hizmetler sunmaktır. Özelikle dün olduğu gibi bugünde bıkmak ve usanmak bilmeden mesai mefhumu gözetmek sızın birbirinden güzel projeler üzerinde kafa yoran bütün komisyon başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” Diyerek, başarıların devamını diledi.