ADIYAMANLILAR VAKFI HANIMLAR KOMİSYONU 300 İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUĞU GİYDİRDİ

Yokluk, yoksulluk açlık, sefalet, ele güne muhtaç duruma gelen insanlara yardım eli uzatmayı kendine ilke haline getiren Adıyamanlılar Vakfı, bu kez hanımlar Komisyonun girişimiyle hayırseverlilerin de katkılarıyla İstanbul genelinde 300 öğrenciye giyim yardımında bulundu.

Yoksulluk ve kimsesizlik kavramının acısını yüreğinde his ederek yaşamanın acımasızlığına sarılan çok sayıda insanlara bugüne kadar yardım elini uzatarak çalışmalarını sürdüren Adıyamanlılar vakfı hanımlar komisyonu, vakfın genel merkezinde düzenlenen törenle giyim eşyasını dağıttılar.

Yapılan yardımlarla ilgili görüşlerini dile getiren Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyon Başkanı Hülya Göksu,  yaptığı açıklamada,yardıma muhtaç insanların olduğu gibi muhtaç olan insanlara el uzatmayı görev sayan insanların sayısı da her geçen gün artarak devam ettiğini ve bunun en bariz örneği ise Taha tekstil (LC Wakiki) firması olduğunu ifade etti.

Başkan Göksu, “Her yıl birkaç kez gerek İstanbul’da ve gerekse doğup büyüdüğümüz memleketimiz olan Adıyaman’da yardıma muhtaç ailelere, kimsesiz ve yoksul vatandaşlara yönelik giyim yarımımızı hiç ara vermeden devam ediyoruz. Bu yardımların yapılmasında emeği geçen başta Taha Tekstil (LC Wakiki) firması olmak özere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” dedi.