FİNALE ÇIKAN TAKIMLAR AKSAN SPOR VE SUTEPESPOR OLDU BÜYÜK MAÇA AZ KALDI.

İstanbul’da Adıyamanlılar Vakfı Spor Komisyonu tarafından düzenlenen "Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşları Arası Futbol Turnuvası" nda finale ismini yazdıran takımlar Aksan Spor ile Sutepe Spor oldu. Toplam 24 takımın katıldığı ve yaklaşık 2,5 aydır Sultangazi Hamza Yerlikaya spor tesislerinde oynanan karşılaşmalar sonrasında yarı finalde karşılaştığı Canbeg Spor’u 6-1 yenen Aksan Spor ile Gader Spor’u 3-0 yenen Sutepespor, turnuvanın finalist takımları oldular. 28 Mayıs Cumartesi günü Bağcılar Mahmutbey stadında oynanacak olan final maçı öncesinde Gader Spor ile Canbeg Spor üçüncü ve dördüncü olmak için performanslarını ortaya koyacaklar. Böylece Adıyamanlılar Vakfı; Final maçı ile gençlik şölenini bütünleştirerek yeni bir organizasyona daha imza atacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Adıyamanlılar Vakfı Başkan Vekili Mustafa Karlı, İstanbul’daki Adıyamanlıların büyük ilgi göstermesi beklenen final maçı ve gençlik şölenine Galatasaray’ın unutulmaz efsane golcülerinden ve AK Parti İstanbul 3. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Şükür’ün de katılabileceği belirtildi.