VAKIF YÖNETİCİLERİ GÖLBAŞI GÖLÜ TABİAT GÜZELLİĞİNE HAYRAN KALDILAR

İstanbul’daki Adıyamanlılar Vakfı Başkan ve yöneticileri AK Parti Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu’nun daveti üzerine Gölbaşı ilçesini ziyaret ettiler. Gölbaşı tabiat parkının güzelliğine hayran kalan vakıf yöneticileri geleceğin Abant’ı olduğunu söylediler.

Vakıf Başkanı Ömer Özkartal Vakıf Kurucu Başkanı ve İBB Başkanı Kültür Danışmanı Nevzat Bayhan, Vakıf kurucularından ve Esenler belediye meclis Üyesi Ramazan Aksoy, Vakıf kurucularından Ali Şahin, Hasan Aydın, Adıyaman’da ikamet eden Av. Nedim Taylan ve Gölbaşı eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Göksu, Vakıf Kurucu Genel Sekreteri ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mahmut Göksu’nun daveti üzerine Gölbaşı Tabiat parkı sahilindeki restoranda bir araya gelerek kahvaltı yaptılar.

Kahvaltıdan sonra hep birlikte Gölbaşı Tabiat parkını, kuş gözetleme alanında incelemede bulundular. Çok sayıda kuş türleri ve balıkları barındırmanın yanı sıra yeşilliği ile ve doğa güzelliğiyle görenleri hayrete düşüren Gölbaşı tabiat parkı, 1.lig takımların bile kamp yapmak için ağırlayabilecek düzeyde olduğunu belirttiler.

Mahmut Göksu’nun doğduğu köyü olan Akçakoca köyünü de ziyaret eden vakıf yöneticileri, burada köylülerin kendilerine ikram ettiği buz gibi ayranı içerek, ilgi ve alakalarından dolayı köylülerle teşekkür ettiler.

Gölbaşı ilçe kaymakamı, ilçe Emniyet Müdürünü makamında ziyaret ettikten sonra Gölbaşı OSB’yi de ziyaret eden vakıf yöneticileri burada bazı üretim tesislerini gezdiler.

Özkartal: “Son derece yayarlı bir geziydi”

Gölbaşı ilçesi ziyaretiyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, “Gölbaşı ilçesine uzun bir aradan sonra ilk kez Vakıf kurucu arkadaşlarıyla birlikte ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadık. Hepimiz açısından son derece yararlı bir geziydi. Bize bu imkânı tanıyan vakfımızın kurucu Genel Sekreteri olan Mahmut Göksu ya Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bayhan: “Gölbaşı tabiat gölü, Abant kadar güzeldir”

Gölbaşı tabiat gölünün ismi kadar güzel olduğunu kaydeden Vakıf kurucu Başkanı Nevzat Bayhan ise; “Yıllar önce çevre kirliliği ile tanınmaz durumda olan Gölbaşı tabiat gözeliği birkaç yıl içerisinde yapılan çalışmalar sonucunda Bolu-Abant kadar güzel bir hale geldiğini ve burada süper lig takımların bile kamp yapabilecek düzeyde olduğunu” söyledi.

Göksu, “İlçe ziyaretlerini geleneksel hale getireceğiz”

Vakıf yönetici arkadaşlarını Gölbaşı ilçesinde ağırlamaktan şeref duyduğunu söyleyen Mahmut Göksu ise; “Vakıf yöneticileri olarak Gölbaşı ilçesi ziyaretiyle sınırlı kalmayarak bundan böyle ilçe ziyaretlerine ağırlık vererek geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz. Her ilçenin kendine göre güzel yerler var. Bu güzellikleri yerinde görmek ve kamuoyuna tanıtmaya çalışmak hepimizin öncelikli görevi olmalı” dedi.