ADIYAMANLILAR VAKFINDAN 150 KİMSESİZ ÇOCUĞA BAYRAM JESTİ

Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu, Adıyamanlılar Vakfı’nın kültürel etkinlikler, eğitim amaçlı kurslar ve sayısız seminerlere ev sahipliği yapmakla birlikte zaman zaman gerek İstanbul’daki Adıyamanlılara ve gerekse Adıyaman’daki kimsesiz yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara giyim yardımlarını yapmaya devam ettiğini söyledi.

Göksu, “Bize intikal edilen tüm yardım taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. İstanbul’da yaşayan yardıma muhtaç ailelerimize yapılan bu yardım çalışmalarıyla her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalışıyoruz. İstanbul’da belli dönemlerde yaptığımız giyim yardımından sonra bu kez de Adıyaman’ımızda kimsesiz, yetim ve yardıma muhtaç 150 çocuğumuza bayramlık giyim yardımı yaptık. Yapılan bu yardım çalışmalarında bizlere en büyük desteği sağlayan başta Vakıf Başkanımız Sayın Ömer Özkartal, kurucu Başkanımız Sayın Nevzat Bayhan, Vakıf Kurucu Genel Sekreterimiz Sayın Mahmut Göksu, Başkan Vekili Sayın Mustafa Karlı bütün Mütevelli heyeti, yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları ve bu yardımda bizleri yalnız bırakmayan Adıyamanlı bütün işadamlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.