MİLLETVEKİLİ YETİŞ, ADIYAMANLILAR VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

İstanbul ziyareti sırasında Elazığ Milletvekili Av. Şuay Alpay ile birlikte Adıyamanlılar Vakfını ziyaret eden Adıyaman AK Parti Milletvekili Murtaza Yetiş, burada Vakıf başkanı Ömer Özkartal ve Vakıf Başkan Vekili Mustafa Karlı ve bazı vakıf yöneticileriyle birlikte vakfın düğün salonunda kahvaltı yaptılar.

Her fırsatta İstanbul’u ziyaret eden ve ziyaret esnasında Adıyamanlı Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ederek STK Başkanların dilek ve temennilerini dinlemeyi ihmal etmeyen milletvekili Murtaza Yetiş, bu kez komşu ili olan Elazığ Milletvekili Av, Şuay Alpay ile birlikte ziyaret ettiği Adıyamanlılar Vakfı binasını gezerek, burada yapılan çalışmalarını meslektaşına övgü dolu sözlerle bahsetti. Milletvekili Murtaza Yetiş ve Şuay Alpay, güzel hizmetlerinden dolayı bütün yöneticilerine teşekkür ederek başarıların devamını dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vakıf Başkanı Ömer Özkartal ise; “Hayır yolunda yapılan her hayırlı işin sonunda mutlaka insanların hayır duası vardır. Bizde vakıf yöneticileri olarak yorulmak ve bıkmak bilmeden bu hayır yolunda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Dün yapılanları bir kenara bırakarak gelecekte Adıyamanlılara çok daha faydalı hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken tabiî ki siyasetçilerimizin, bürokratlarımızın ve İşadamlarımızın da desteğini arkamızda his ederek yapıyoruz” dedi.