Başkan Büyükaslan dan Harfane Ekibine Kostüm Sözü

Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan İstanbul’daki 12 kişilik Adıyaman Harfane Grubuna yeni kostüm sözü verdi.

İstanbul ziyareti sırasında Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ile birlikte Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal Vakfın Onursal Başkanı Nevzat Bayhan ve Vakfın sanatçılar komisyonu Başkanı Haydar Ulaş ile bir araya gelen Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, İstanbul’da Adıyamanlı sanatçıların yer aldığı 6 kız ve 6 erkek olmak üzere Toplam 12 kişilik Harfane ekibi kostümünü Adıyaman Belediyesi tarafından karşılanacağı sözünü verdi.

İstanbul’daki Adıyaman Harfane ekibinin gelecekte büyük başarılara imza atarak Adıyaman’ın kültürünü en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydederek, bu amaçla herkesin üzerimize düşen görevini yapması gerektiğini söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı başkanı Ömer Özkartal ise; duyarlılığından dolayı Adıyaman Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan’a teşekkür etti.

Özkartal, “İstanbul’daki bütün Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük bir emeği olan sanatçılarımıza sahip çıkmak ve onların belli bir takım ihtiyaçlarını karşılamak için hepimize önemli görev düştüğünü” söyledi. Haber: Abdulkerim SONKAYA/İSTANBUL