Göksu; Kadınlar, Sevginin Simgesidir

Adıyamanlılar Vakfı Hanımlar Komisyonu Başkanı Hülya Göksu; 8 Mart dünya Kadınlar gününde bir mesaj yayınlayarak, “Anne” olma duygusuyla her türlü sevgi ve saygıyı hak eden kadınlarımızın her zaman en güzel şeylere layık olduğunu söyledi.

Yayınladığı mesajda kadınların hak ettiği yeri ve konumu ile ilgili konulara vurgu yaparak, yaşamın en çetin görevini kadınların üstlendiğini kaydetti. Göksu, “Mutlu bir aile kurmanın yanı sıra çocukların yetişmesinden ve onlara iyi bir gelecek hazırlamasında Annelerin büyük rolü vardır. Bu yüzden merhametin ve sevginin adresi olan Annelere her türlü şefkati ve sevgiyi göstermek toplum olarak asli görevimiz olmalı. Ayrıca kadınlarımız geleceğin mutlu ve huzurlu bir Türkiye için de önemli görev üslendiğini bilmemiz lazım. Bütün bu duyarlılığa karşı ülkemizde yaşanan kadına karşı şiddet unsurlarına bir an önce son verilmesi hepimizin en büyük arzusudur” dedi. Haber: Abdulkerim SONKAYA/İSTANBUL