Adıyamanlı STK Başkanları CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı yı Ziyaret Ettiler

İstanbul’daki Adıyamanlı STK’ların Başkan ve Yöneticileri hemşerisi olan İstanbul CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’yı ziyaret ederek, 13 Mayıs da yapılacak olan İl başkanlığı kongresi öncesinde moral vererek destek çıkma sözü verdiler.

Genç Başkan Oğuz Kaan Salıcı’ya başarı dileklerinde bulunan Adıyamanlı STK Başkanları, İstanbul gibi büyük bir şehirde CHP İl başkanlığına gelmesinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ve 13 Mayıs da yapılacak olan kongre süreci ve sonrasında üzerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduğunu ifade ettiler.

Aslen Adıyaman’ın Besni İlçesi’nden olup Gaziantep doğumlu olduğunu kaydeden İstanbul CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Adıyamanlı hemşerilerin destek amaçlı ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek herkese teşekkür etti.

Türkiye ye hizmet eden herkesle yürümeye hazır olduğunu kaydeden Başkan Salıcı, “Partinin değişim sürecinde destek verenlerden biriydim. Banim amacım sadece başkan olmak değil, yurt dışında Ay yıldızlı bayrağımızın itibarını yükseltmek için yoğun bir çaba içerisinde olacağız. Siyasette en iyi yönetici en başarılı yöneticidir. Yaşımız genç hep birlikte kat edeceğimiz uzun bir yolculuk var. Bu yolculukta başarılı olmak için ne gerekirse onu yapacağız” şeklinde konuştu.

İstanbul CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın ziyaretine Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Başkan yardımcısı Av. Abdurrahman Dursun, Adıyamanlılar Vakfı Genel Sekreterİ Cuma Durak, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Kaban, Adıyamanlılar Derneği Başkanı Mehmet Deniz, Gersoy-Der Başkanı Ahmet Mancak, Gaziosmanpaşa Besnililer Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Akdoğan, Mevlana Sevenler Derneği Başkanı İsmail Yüksel, Besnili İşadamları derneği Metin Külük, Şirinevler Besnililer Derneği Başkanı İ. Halil Yılmaz, Türkiye gençlik Konfederasyonu İstanbul Üniversitesi Başkanı Mehmet Karataş, İşadamlarından Ali Çulcu, Nihat Bilgiç, Zeynel Yılmaz, Gazeteci-Yazar Saime Oğuzhan, ASU TV İstanbul temsilcisi Emin Doğan ve Besni Güncel Gazetesi İstanbul temsilcisi Seçkin Çoban katıldı.

Haber: Abdulkerim SONKAYA/İSTANBUL