SİNCİK GÖNÜLLÜLERİ ANKARA DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU

Kuruluşundan bu yana yaklaşık yedi yıldır Sincik ilçesine birçok hizmetlerin gitmesinde öncü rol oynayarak bütün Sinciklilerin takdirini kazanan Sincik Gönüllüleri Derneği Başkanı Cemil Keskin, Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Ayaz ve beraberindeki dernek yöneticileri ile birlikte Sincik’in sorunlarını yetkili kişilere iletmek için siyasetin merkezi olan Ankara’ya bir gezi düzenledi.

Ankara’da Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş tarafından karşılanarak gezi boyunca Sincikli hemşerilerini yalnız bırakmayarak eşlik eden Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, TBMM’deki makâmında düzenlenen toplantıda bir konuşma yaptı. Yetiş, Sincik yolunun bir an önce genişletilmesi için büyük uğraş verdiğini ve son olarak konuyu Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a ilettiğini belirtti.

Dernek üyeleri önce AK Parti grup toplantısına katılarak temaslarına başladı. Ardından da AK Parti’nin genel vizyonu hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Arınç, “Gençlerin çalışmalarıyla gurur duyuyoruz”

Sincik Gönüllüleri dernek yöneticileri ve Milletvekili Murtaza Yetiş Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la bir araya geldiler. Arınç, “Sivil toplum kuruluşlarında böylesi gençlerin aktif çalışmalarını görmek bize mutluluk veriyor. Biz, memleketine hizmet gelsin diye çabalayan böylesi genç neslimizle her zaman gurur duyuyoruz. Sonuçta yapmaya çalıştığımız şey ortaktır. Sincik ilçemizi daha önce birçok kez duyduğumuz gibi yeterince de bilgi sahibiyiz. Yakın bir zamanda bu şirin ilçemizi ziyaret etmeye gayret göstereceğim” diyerek, dernek yöneticilerinden Sincik ilçesiyle ilgili daha geniş bilgi alarak ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Göksu, “Dinamik ve gayretli gençlerimiz çalışma şevkimizi arttırıyor”

Sincikli genç yöneticiler Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı ziyaretinin ardından İstanbul gezisi sırasında kendilerini her fırsatta ziyaret ederek dernek çalışmalarına katılmayı ihmal etmeyen 21 ve 22. Dönem Adıyaman Milletvekili ve AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu’yu da AK Parti Genel Merkez binasındaki makâmında ziyaret ettiler.

Milletvekilliği dönemimde Adıyaman ve ilçelerinde yaptığı her işi kendi işi gibi gördüğünü ve Adıyaman'a hizmet getirmek için partili arkadaşlarımla birlikte gece gündüz durmadan büyük gayret gösterdiğini söyleyen Mahmut Göksu, “Şu anda Adıyaman için hâlâ çalışmaya devam ediyoruz. Sizin gibi dinamik ve gayretli gençleri gördüğümüz zaman çalışma şevkimiz daha da arttırıyor. Genel Merkez’de Sincik ilçemizin sorunların takipçisi olmaya gayret göstereceğim” dedi.

Ankara’nın güzel yerlerini gezdiler

Sincik Gönüllüleri Derneği, Ankara’daki temaslarının ardından Ankara’nın simgesi hâline gelmiş Tacettin Dergâhı’nı, Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ni ve Kocatepe Camii’ni ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme toplantısı yapan Sincik Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Keskin, son dönemlerde ülkemizde gelişen başarılı gelişmelerin Adıyaman ve Sincik ilçemize doğru orantıda etki ettiğini söyledi.

Keskin, “Dernek olarak iktidarın dinamiklerinden ve olanaklarından maksimum seviyede yararlanmak için büyük gayret gösteriyoruz. Özelikle Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Murtaza Yetiş Beyefendi’nin gün boyunca bütün ziyaretlerde bizleri yalnız bırakmayarak göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Milletvekili olduğundan bu yana yaptığı çalışmaları yakînen takip ediyoruz ve üstün gayretlerini her zaman takdirle karşılıyoruz. Sincik ilçemize de yapılan ve yapılacak olan hizmetlerinden dolayı emeği geçen herkese yönetim kurulum adına teşekkürlerimizi bildiriyoruz” dedi.